2777
2789
عنوان

همه چی قر و قاطیه

98 بازدید | 9 پست

تا حالا شده بخواید درباره موضوعی تاپیک بزنید یا سوالی بپرسید ولی یه تاپیک اختصاصی رو براش نذاشته باشید یا اگه گذاشتید جوابتونو نگرفته باشید؟

اگه تمایل داشتید از اینجا بهش بپردازید و مطرحش کنید اگه سوالی دارید مشورتی چیزی بفرمایید💁‍♀️🧚🏻‍♀️☕️

پری پارتیه 

شما دافتون عالیه😂

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

پریییی پارتیههه😍😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پری پارتیه شما دافتون عالیه😂

خوشم میاد تنها کسی نبودم که این اومد تو ذهنم😂😂

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوشم میاد تنها کسی نبودم که این اومد تو ذهنم😂😂

😂😂😂 آخه همین الان کلیپشو دیدم تا اومدم سایت با این تاپیک روبه رو شدم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یه چیزی که خیلی برای خودم جالب بوده دربارش تاپیک اختصاصی نزدم این جریان حس ششم هس😂

فکر نمی‌کنید تو سایت زیادی جدی گرفته شده؟!

یعنی هر دفعه اومدم محاله یه تاپیک حس ششم نبینم همشم پر بازیدییید و حتی خواهش و التماس که حس ششما دست رد به سینشون نزنن🙃

از اون جالب تر اینکه هرکی ادعای حس ششم کنه میریزن سرش حالا یه عده از کنجکاوی یه عده دلایل دیگه😶‍🌫️