2777
2789
عنوان

تعطیلی مدارس تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدرسه ای که من توش تدریس میکنم هم روزای آنلاین هم کلاس حضوری تشکیل میشه اما حضور بچه ها اجباری نیست ...

اخه اینا اجباری گفتن باید بیان

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

مدرسه ای که من توش تدریس میکنم هم روزای آنلاین هم کلاس حضوری تشکیل میشه اما حضور بچه ها اجباری نیست ...

اون مدرسه ریده 

مگه مدرسه فقط برای یادگیری درس است 

مدرسه یعتی زندگی  یعنی روابط اجتماعی

روز تعطیلی مدرسه اموزش پرورش بازه؟

فکر کنم چون اداره هستن باز باشند . حالا میتونی فردا صبح ناشناس زنگ بزنی اداره همین و بپرسی فعلا 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
فکر کنم چون اداره هستن باز باشند . حالا میتونی فردا صبح ناشناس زنگ بزنی اداره همین و بپرسی فعلا

اره همین کار رو بکنم

مرسی عزیزم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

زنگ تفریج که بیرون نمیرن رفت و آمد هم سرویس بعد کلاس های غیر مدرسه که در هر صورت تعطیل نمیشه فقط م ...

مگه همه سرویس دارن ؟ بعد اگه به این حد برسه که مدارس تعطیل بشن کلاس های بیرون هم تعطیل هستند . کلاس زبان پسر من که اینطور بود 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
منطقه ی ما هرگز کلاس های غیر از مدرسه تعطیل نمی کننفقط تعطیلات رسمی

عه. حالا خدایی کلاس زبان پسرم تعطیل می‌کنه یعنی میگن اجازه ندارن بهشون ایراد میگیرن اگه باز باشن