2777
2789
عنوان

ناز کردن بلد نیستم یادم بدین

92 بازدید | 9 پست

من و شوهرم بحثمون شد من خونه نیستم امشب..حالا دنبال مقصر نیستم میخوام ناز کنم...میخوام یکم ارزشم بیشتر شه پیشش...داشت پیرفت بعد بحث دستش آورد خداحافظی کنه اصلا توجه نکردم گفت باز رفتم پیام ندی زنگ نزنی ک آره دلم تنگ شد گفتم نه‌‌‌‌..حالا خودش پیام داد که لبلس برات صبح چی بیارم چون قراره بریم بانک لباس همراهم نیست

من اصلا لوس نیستم ولی شرایطم این روزا طوریه ک دلم میخواست بیشتر نازمو بکشه و توجه کنه ک نکرد...حالا چیکار کنم؟؟جواب چی بدم ک ناراحت نشه ولی بیشتر نازمو بکشه؟یعنی با دست پس بزنم با پا پیش بکشم بشه....اصلا جوابش رو ندم چی؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرت مطیع کن سخت نیست

مطیع نمیخوام بشه...میخوام یکم ناز کشیدن یاد بگیره اصلا بلد نیس...یه وقتایی مثل الان واقعا دلم میخواد باهام مهربون رفتار کنه نه سر سخت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
همسرت وابسته خودت کن عاشقت خودت کن

میگ دوست دارم...زن منی مادر بچمی جونم برات میدم ولی عاشقت نیستم...عاشقی میگ کشکه اصلا عاشقی رو قبول ندارم و از این حرفا...من قبلا خیلی دوسش داشتم و عاشقش بودم الان کمتر شده‌.‌..فقط دوسش دارم...دیگ اونجور عاشقش نیستم