2777
2789
عنوان

اخلاق گند شوهرم و زایمان من

668 بازدید | 56 پست

چن روز دیگه زایمانمه بابا اینا امروز وسایللمو آوردن بنده خدا ها ۱۴ ساعت تو راه بودن 

آوردن که وسیله هارو بچینیم من تخت کنار مادر خواستم گفتم تخت بزرگ نمیخام چون مستاجرم جا ندارم خلاصه گرفته بودن ...شوهرم اومد باز کرد گفت کوچیکه و فلانه و بهمانه و نمیدونم امنیت نداره و وو بذبخت بابام اینام ۱۰ تومن ب تخته پول داذن گفت عمو ببر پسش بده انداختن بهت ...حالا بگذریم که کلا بعدش جمع کردو گذاشت تو کارتنش حالام انگار زهرمار قورت داده یه دفعه میگه نمیدونم در باز مومده مگس اومده تو خونه اصلا انگار طلبکاره ...اخماش توهمه اصلا یجوریه این بشر فقط میخام بزنم فکش رو بیارم پایین تحفه نچسب ...نمیدونم چه انتظاری از پدر گارگر من داره با اینحال بخدا نزدیک صد تومن هزینه کردیم ولی اصلا نگا که میکنی انگار چیزی نخریذیم 

😢واقعا دوس دارم ولکنم و برم اخه مگه خانواده من هروز اینجان بخدا بابام پارسال اومده بود خونمون😓چیکار کنم چه رفتاری نشون بدم واقعا درموندم ...حالا میگه فردا میرم خودم تخت براش میگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با عرض پوزش همسرتون یک عدد بی لیاقت بیشعور تشریف دارن که حتی عرضه تشکر کردنم نداره

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

هیچی ،رفتار عادی داشته باش چیزی هم بهش نگو بزار همه بشناسن اخلاقش چیهخدا کمکت بکنه

بخدا مطلومیت خانوادمو میبینم اعصابم خورد میشه...خدا لعنتم کنه با این شوهر کردم چه اشتباهی کردم واقعا 

واقعا قدیمیا خوب گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

با عرض پوزش همسرتون یک عدد بی لیاقت بیشعور تشریف دارن که حتی عرضه تشکر کردنم نداره

البته باید اینم بهش میگفتین که شما برو خونه شو بخر بابام براش تخت بزرگ میگیره اونموقع

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

اسی تنها چیزی که میدونم خودت نباید حرص بخوری. من سر این‌چیزها خیلی دلخور شدم. بعد زایمان خیلی مریض و افسرده شدم.  بدترین  خاطره عمرم.. هیچ وقت یادم نمیره.     یجوری هم هست کاری نمیتونی بکنی..    سعی کن دعوا نکنی. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

واااای چه  پرووووو

وظیفه خودشه چیه این رسم سیمونی 

حالا که لطف کردن گرفتن پرو بازی دزمیاره 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

چه شوهر پر توقعیبزار بره خرج کنه تخت بزرگتر بخره،بالاخره هم تخت کوچک به درد میخوره و هم بزرگ

اخه من میگم اگه نمیخریدن باز یچیزی...اخه یکی نیس بگه مگه شما برا خواهرتون چی خریدین که توقعی داری از پدر من