2777
2789
عنوان

دوتا پسر دارم شوهرم میگه یه دخترم بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک دوست دارم دوتا بچه ی اولم دخترباشه حال سومی اگ پس شد قاب قبوله

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بله صد درصد.اما تا سن سه سالگی حداقل خیلی مراقبت میخواد،که برای یه خانم شاغل،خیلی سخته.

واقعنم همینطوره من چن ساله ی خرید یا ی گردش بدون استرس و اعصاب خوردی نداشتم

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ب شوهرت بگو چند روز از بچه هات نگهداری کنه تا بفهمه چقد سخته بچه بزرگ کردن 

دختر یا پسر چ فرقی دارن 

بگو نمیخام نمیارم برو منو طلاق بده حق حسابمو بده من برم تو هم با بچه هات برو یه زن دیگه بگیر برات صد تا دختر بیاره 

والا چ پروعن این مردا هی دستور میدن اصن بگو دختر اگر میخای خب بگو برو آی وی اف کن ک صد در صد دختر بشه نه اینکه بگه رژیم بگیر 

حاضر نیست خرج کنه بعد میگه دخترم میخام 

ب قول اون کاربر دیگه دخترا مثه قبل نیستن ور دل مادر باشن 

بعدم ب شوهرت بفهمون ک آب و برق نیست . پول نیست . همه چی گرونه چه خبره هی بچه بچه بچه 

از طرفی هم هی شما باید حامله بشی شکمتو پاره پوره کنن برا بچه 

اصلا زیر بار نرو 

هر کاری هم کرد مهم نباشه برات 

شوهرت چنان گفته بیار،، انگار سفارشی قراره براش بزنی

والا، بعد هم میگه تو قوی هستی می‌دونم از پس سه تاشونم برمیای. 😒

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
والا، بعد هم میگه تو قوی هستی می‌دونم از پس سه تاشونم برمیای. 😒

چه بلده هندونه بزاره زیر بغلت 

من اینجور مواقع میگم نه اصلا هم آدم قوی نیستم اصن من آدم الکی و بیخودی هستم بچه هم نمیتونم بزرگ کنم نه دختر نه پسر نه هیچی 

تموم شد و رفت 

باورکنید فقط شرایط مالی نیست..من به شخصه یاد نوزاد و گریه هاش،شیردادن،پوشک عوض کردن،تب بعد واکسن،دند ...

به هرحال بچه اوردن بچه داشتن بچه بزرگ کرون سخته کسی منکرش نیس 

به استارترم گفتم اول اعصابشو درست کنه 

ولی خودم به این فک میکنم اگه یه زمانی دختر داشته باشم باید براش یه خواهر بیارم

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

من خواهر ندارم. چهارتا برادر دارم. از خدا سه تا دختر میخواستم که بهم دوتا پسر داد علیرغم اینکه خیلی خیلی دختر دوست دارم ولی ذره ای حسرت به دلم‌نمونده و صدسال به بچه سوم فکر نمیکنم. دوتا برادر پشت هم یه جور خوبه. دوتا دختر پشت هم بازم یه جور خوبه. بچه آوردن و بزرگ کردن یه پروژه مادام العمره. نقل و نبات نیست که فرت و فرت بچه بیاریم جنسیمون جور بشه. الآنم پسرام از آب و گل درومدن. بابا لذت ببرین هرجور دنیا براتون رقم زده شما آخرش لذت ببرید. بدون بچه. با بچه. بدون پسر بدون دختر  همه جوره اش خوبه. کافیه سخت نگیری و در لحظه زندگی کنی

جنسیت دست خداست ولی دخترداشتن خیلی خوبه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤