2777
2789
عنوان

از ظهر سراین حرف اعصابم خورده

73 بازدید | 8 پست

خونه مادربزرگم بودیم 

بعد ناهار پسرعموم دراومد گفت همه جمع میکنن سفره رو یکاری میکنن تو نشستی نگاشون میکنی راشو یکاری بکن

اینم بگم ک من ۲۴سالمه

اون ۱۴

من اون لحظه واکنش خاصی بهش نشون ندادم فقط خندیدم الان ازفکرم بیرون نمیره هی فکراینو میکنم چرا هیچیش نگفتم

الان به نظرتون حق دارم ناراحت باشم یانه؟؟ چیزی هم نیست ک باهم شوخی داشته باشیم بگم رو شوخی این خرف رو زد سر سفره ی بچه بخواد این حرف رو بارم کنه خیلی واسم درد داره

ناراحت نشو ولی دفعه بعد بگو پاشو باسنتو از زمین بلند کن خودتم یه کاری بکن پسرک مفتخور

تا یه عمر ادبش میکنی

وگزنه این نفله بعدا میفته به جون زنش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افراد مثل شما مهمونی نمیدن که کسی جبران کنه.فقط مهمونی میرن

اون خودشم اونجا مهمون بود خونه اونا نرفتم که خونه مادربزرگم رفتم چرا کسی ک خودش هیچکاری نمیکنه و خودشم مهمون حساب میشه این حرف رو بزنه؟!