2777
2789
عنوان

همه بیان واجبه کمک کنید خواهرانه

179 بازدید | 18 پست

هیچ چیز خوشحالم نمیکنه 

یه مشکل داشتم اون حل کردم خدا روشکر 

ولی باز حالم خوب نیست پول میاد به دستم و میره لباس میخرم بیرون میرم اما هیچ چیز خوشحالم نمیکنه 

نگران پدر و مادرم نکنه ناراحت باشن نتونن زندگی کن 

نتونن خوشحال باشن این ها منو دیونه میکنه چیکار کنم آخه من 

هر کاری میکنم برای خوشحالیم اثر نداره

چیکار کنم برم پیش مشاور؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل اصلیت چیه؟

مشکلی ندارم آخه 

زندگیم عادیه همه چیز سر جاشه کمبودی هم ندارم سفرو تفریح همش به راهه اما به قول خودت هیچکدوم خوشحالم نمیکنه نهایت تا چندساعت 

همش حس میکنم زمان داره میره

سفید شدن و چروک افتادن صورت مامان بابام دیوونم میکنه 

همش دلم میخواد بتونم یه کار بزرگ در حقشون کنم اما خب سن زیادی ندارم که بخوام کاری کنم

مشکلی ندارم آخه زندگیم عادیه همه چیز سر جاشه کمبودی هم ندارم قفرو تفریح همش به راهه اما به قول خودت ...

دفیقان عین من حرف دل من زدی 😭😭😭😭😭😭😭😭 فک کنم دچار وسواس فکری شدیم 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دفیقان عین من حرف دل من زدی 😭😭😭😭😭😭😭😭 فک کنم دچار وسواس فکری شدیم

آره دقیقا همش بخاطر افکار منفیه

مثلا میدونیم قلبا چقدر دوسشون داریم اما نمیتونیم نشون بدیم اون حس رو

همش نگرانیم اونا کل زندگیشونو پای ما گذاشتن ولی انگار ما کافی نیستیم نمیتونیم جبران کنیم

خیلی حس بدیه

آره دقیقا همش بخاطر افکار منفیهمثلا میدونیم قلبا چقدر دوسشون داریم اما نمیتونیم نشون بدیم اون حس روه ...

عین حرف های ما رو داری میزنی 

والله حق میگی منم این مشکل دارم 

من خرج خودم و دانشگاه این ها با خودمه حتی بهشون کمک هم میکنم ولی ته دلم راضی نیست 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

منم مثل تو بودم ولی تنها راهش نماز خدا کار خوب 

الان حالم عالیییی اینگار تو بهشتم پولم برکتت داره شده زندگیم خیلیی برکت دار شده از وقتی نماز شروع کردم افسردگیم خوب شد تفسیر قرآن خوندن زندگیمو از این رو به اون رو کرد صدقه انفاق صلوات نماز شب اینا باعث شده حتی اگه سختی هم برسه خیلیی شاد باشم 

عین حرف های ما رو داری میزنی والله حق میگی منم این مشکل دارم من خرج خودم و دانشگاه این ها با خودمه ح ...

فکر کنم شاید بخاطر سنمونه

امیدوارم همه پدر مادرا همیشه سالم و سلامت باشن

ماهم بیشتر قدرشونو بدونیم بیشتر وقت بزاریم براشون 

ایشالا سایشون کم نشه

مشکلی ندارم آخه زندگیم عادیه همه چیز سر جاشه کمبودی هم ندارم سفرو تفریح همش به راهه اما به قول خودت ...

منم اینجوری بودم ولی وقتی توکل کردم خدا فهمیدم هیچی تو دنیا پایدار نیست جز اعمال آدم شما فرزند صالح پدر مادرت باشی بهترین کاری که در حق پدر مادر میشه کرد من اینقدر با محبت باهاشون میشم  خیلیی خوشحال میشن همیشه 

منم مثل تو بودم ولی تنها راهش نماز خدا کار خوب الان حالم عالیییی اینگار تو بهشتم پولم برکتت داره شده ...

خدا روشکر عزیزم منم نماز میخوندم قرآن میخوندم حتی نماز شب ولی الان نمیخونم 

باورت میشه وقتی داشتم حرفتو میخوندم آروم شدم یه لحظه 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

فکر کنم شاید بخاطر سنمونهامیدوارم همه پدر مادرا همیشه سالم و سلامت باشنماهم بیشتر قدرشونو بدونیم بیش ...

شاید انشالله بله خدا همشونو حفظ کنه

من یه داداش دارم همه چیز بابامو ازش گرفت 

الان پدرم خودشو پیدا کرده 

باور کن داداشم هفته ای یه بار میاد سر میزنه میره 

با خانواده اش 

نه زنگی نه دعوت خونشون هیچی هیجی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪