2777
2789
عنوان

قلمچی سال دوازدهم چند تومنه و در کل پیشنهاد میدی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماز وقت برای پرینت گرفتن هم داره برو پرینت بگیر بعدم برو کتابخونه بزن

راستشو بخواید آنلاین عقب افتادم مخصوصا دهم هیچی تست نزدم از مهر ولی خب پایم ضعیف نیست

فکر کنم باید پنج روزی یه بار آزمونا رو تا آخر آذر از خودم بگیرم که از دی دیگه تطابق داشته باشم و با خود ماز پیش برم

راستشو بخواید آنلاین عقب افتادم مخصوصا دهم هیچی تست نزدم از مهر ولی خب پایم ضعیف نیستفکر کنم باید پن ...

نه با همون برنامه آزمون برو عقب افتادگیارو تو آزمون های جمع بندی میخونی اگه تایم آزمون رو تغییر بدی دو مینو وار تا آخر هیچکدوم رو نمیرسونی

مگه ماز رو مرتب نمیدی؟ به بودجه ش میرسی دیگه درسته؟ فرداش که قلمچیه خودت پرینت بگیر بزن

نه راستش دهم رو از مهر کلا نزدم و نمی دونم باید چیکار کنم چون ماز تا آخر آذر دهم رو می بنده و مثل قلمچی دو پایه با هم پیش نمی بره

مگر این که آزمونا رو چاپ کنم و تا آخر آذر پنج روزی یه بار آزمون توی کتابخونه از خودم بگیرم که دی برسم و مطابق آزمون پیش برم

نه با همون برنامه آزمون برو عقب افتادگیارو تو آزمون های جمع بندی میخونی اگه تایم آزمون رو تغییر بدی ...

واقعا؟

آخه یه چیزی مثل ماز شبیه قلمچی تکرار پایه ها رو بعد دی نداره و الان دهم رو ببنده دیگه بعدش فقط یازدهم و نوبت دوم دوازدهم داره تاا آخر:(

واقعا؟آخه یه چیزی مثل ماز شبیه قلمچی تکرار پایه ها رو بعد دی نداره و الان دهم رو ببنده دیگه بعدش فقط ...

مطمئنی؟ همه آزمونا دوره های مرور دارنا شاید ماز مبحثی مرور کرده مثلا زده از اول تا فلان فصل

مطمئنی؟ همه آزمونا دوره های مرور دارنا شاید ماز مبحثی مرور کرده مثلا زده از اول تا فلان فصل

آره مطمئنم تا تهشم چک کردم دیدم مثلا قلمچی کل پاییز که ماز دهم رو داشته، دهم یازدهم رو با هم داشته و بعد دی هم باز همینه یعنی اگه قلمچی بدم حتی می تونم دهم یازدهم رو با هم بخونم و جمع کنم ولی متاسفانه ماز تا آذر دهم رو تموم می کنه و از بعدش فقططط یازدهم می مونه از پایه:(

آره مطمئنم تا تهشم چک کردم دیدم مثلا قلمچی کل پاییز که ماز دهم رو داشته، دهم یازدهم رو با هم داشته و ...

نه داره نگا کردم عید هم دهم هم یازدهم مرور میکنه

یازدهم رو کلا میخونی با آزمون

دوازدهم هم که خوندی حتی آزمونایی که فقط دوازدهم داری میتونی در کنار مرور کردنش یکم از دهم هم بخونی و بخش زیادش رو بذار برای عید...مباحثش آسونتره نگران نباش