2777
2789

سلام

می شه بپرسم سال کنکور تاثیر آزمون حضوری براتون چقدر بود؟

من از اول دوازدهم تا الان دارم ماز شرکت می کنم و هزینه ی قلمچی به خاطر آنلاین نبودنش بیشتر بود و خب بی خیالش شدم ولی جدیدا می بینم همههه ی مدرسه مون هر دو شرکت می کنن و یا فقط قلمچی.

سر همین به تردید افتادم که اگه تمامی آزمون هام رو تو خونه بدم و آنلاین پشت سیستم باشه سر جلسه ی کنکور به مشکل بر می خورم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره تجربه ازمون حضوری خیلی مهمه

خود محیط حوزه و کنار دیگران نشستن و ... روی ازمون اثر داره، اولین بار سر کنکور باهاش مواجه بشی سخته 

ماز نمايندگي حضوری نداره شهرتون؟

اگر قلمچی هم نمیری، حداقل چندتا ازمون جامع سنجش که بعد عیده رو ثبت نام کن و حضوری شرکت کن

نمی دونید امسال حضوریش چنده ؟دوستمون الان گفت هشت که فکر کنم آنلاینش ارزون تره

قیمتش را نمیدونم زنگ بزنید نمایندگی شهرتون بپرسید 

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

آزمون ماز امنیت بالایی داره ولی خوب بیشتر آنلاین برگزار میشه 

برای اینکه توی جو قرار بگیری نیازه که آزمون حضوری هم تجربه کنی چون واقعا فرق می‌کنه جو اونجا و اگه روز کنکور یهو بری سر جلسه ممکنه نتونی درست مدیریت کنی بهتره که شرکت کنی حتی شده بخاطر حضوری بودنش 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود