خوب میشه نترس بیمارستانه دیگه مثل عفونت ادرار که خون می بینه ادم
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برای همون عفونته بی حاله اگه به خون نزده باشه خوب میشه زود
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
نگران نباش نزده دیگه داره انتی بیوتیک میگیره بیمارستانه اگر خیلی دیر دکتر برن شاید به خون برسه اونم باز انتی بیوتیک میزنن باز خوب میشه نترس منم عفونت شدید داشتم زود خوب شدم الکی به خون نمیزنه اگه سیستم دفاعیش خوب باشه خیالت راحت منم خون می دیدم زیاد البته عفونت من چیز دیگه ای بود