2777
2789
عنوان

کسی هست بچش زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 49 پست
من خودم هرروز میبرمش بیرون خونه آدم چل میشه

بیرون باهات راه میره دستت رو میگیره 

من میبرم با سه چرخه اش وسط راه پیاده میشه بدو بدو منم یه دست چرخش بدوبدو دنبالش تا برسم خونه جونم میره خانه بازی گاهی میبرم اونجا هم نمیخاد بیاد دیگه 

میخام بزارمش مهد دیگه بریدم برام دعا کنید 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بچه رو بردار دو سه بار در هفته برین پارک و پیاده روی.هم اون خسته میشه هم شما یه هوایی عوض میکن ...

میبرم هرروز میبرم اما جونم در میاد اصلا باهام راه نمیاد میدوه یکدفعه راه میفته دنبال مردم نو ول میکنه منم همش ترس دارم موتور میاد تو پیاد رو میبرم خانه بازی اونجا بازی نمیکنه همش میدوه دنبال بچه ها همش باید دنبالش باشم 

اینایی که میان میگن ما تنهایی دکتا بزرگ کردیم مگه باید کمک داشته باشیم حتما بچه هاشون ارومن از اینجور بچه ها زیاد دیدم مادره هم کیف دنیا رو میکنه بچه میشینه راحت عذاشو میخوره میخابه بازی میکنه

بچه من کلا اپشن خورد وخوراک وخواب نداره شیطنتشم به کنار 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

من شوهرم فقط نگاه میکنه

شوهر من میره سرکار زودتر تعطیل میشه حیوون به دروغ میگه کارم زیاده که نیاد خونه نیم ساعت بچه رو بگیره دست تنها تازه میگه مادر بدی هستی داد میزنی سر بچه گفتم خودت بیا ببین میتونی یکساعت نگه داری حیفه حیوون که به این گفتم 

شوهر من میره سرکار زودتر تعطیل میشه حیوون به دروغ میگه کارم زیاده که نیاد خونه نیم ساعت بچه رو بگیره ...

بچه من اصلا بغل شوهرم خودش نمیره چون اصلا به خودش وابسته نکرده به زورم بکشه نمیره بغلش

میبرم هرروز میبرم اما جونم در میاد اصلا باهام راه نمیاد میدوه یکدفعه راه میفته دنبال مردم نو ول میکن ...

حق داری خواهر

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
بچه من اصلا بغل شوهرم خودش نمیره چون اصلا به خودش وابسته نکرده به زورم بکشه نمیره بغلش

بچه منم وابسته منه اما خب وقتی بیاد باز میتونه یکم باهاش بازی کنه من به کارام‌برسم یکم استراحت کنم روزها اصلا نمیخابه یکسره از ۸ صبح بیداره تا الان 

حق داری خواهر

پستمو بخون صحفه قبل برای یکی از کاربران گذاشتم از همسایه های بدم 

بچه منم وابسته منه اما خب وقتی بیاد باز میتونه یکم باهاش بازی کنه من به کارام‌برسم یکم استراحت کنم ر ...

پس بچه منه پسر من ۲۸ماهشه ۸ونیم هرروز بیدار تا شب که ۱۱اینا میخوابه هرجا هم باشه منم باید باشم ولی من خیلی وقتا به حرفش گوش نمیدم کارامومیکنم و میبینه اهمیت نمیدم میره سراغ اسباب بازیاش

من به عیر از اینکه دارم روانی پیشم همسایه های بد هم دارم واقعا بیشرف وبیشعورن درک ندارن مخصوصا یه زن ...

ای وای. احتمالا بیش فعاله.

دکتر ببر شاید بهتر بشه. اینطوری که خیلی اذیتی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ای وای. احتمالا بیش فعاله.دکتر ببر شاید بهتر بشه. اینطوری که خیلی اذیتی

خیلییی حالا شدم مادر بد بخدا همین شوهرم اصلا خونه نیست ازقصد دیر میاد یکروز بمونه خونهمیبینه این بچه چکار میکنه امروز مای بیبی هاشو به ترتیب چیده بود رو بخاری زیرشو زیاد کرده بود منم داشتم ظرف میشستم دیدم چسبیدن جمع شدن اصلا یه وضعی 

به دکترش گفتم بیش فعاله گفت چرا برچسب میزنی شیطونه دوسال ونیمشه حالا کدوم مادر برچسب میزنه من سوالی پرسیدم ببینم اگه هست بگم دارو بهش بده 

دیگه نمیکشم خانوادمم کمک حالم نیستن شوهرمم حتی تعطیلات از قصد میره سرکار میگه مرخصی ندارم به دروغ که خونه نباشه ۵ ماه ماشینمو روشن نکرده بودم باتریش خوابیده بود مرتیکه حمال یکبار نگفت دستمال بده تمیز کنم یا برو استارت بزن به مکانیک زنگ زدم اومد برد نمایندگیش گفته بودن نصف باتری خالی شده بوده از بس خوابیده بوده شوهرم منتظر از من اتو بگیره اینقدر خوشحاله که از ۱۲۳ اومده بودن که بگه من مادر بدی هستم ولی بخدا قسم دور و اطرافم مادری ندیدم شبانه روزش رو برای بچش بزاره بچم بدنیا اومده بود با شکم پاره بلند میشدم شیرخشک درست میکردم ساعتمو رو زنگ میزاشتم دوساعت یکبار بیدار میشدم بعد همین مادرم ادعاش پیشه مادر خوبیه میگه هروقت گریه میکردید بهتون شیر میدادم یعنی ۴ ساعت بیدار نمیشدیدم بهمون شیر نمیداده نوزاد بودیم نمیدونی به چه روزی افتادم خدا لعنت کنه اول هپونی که زنگ زده به ۱۲۳ و همه کسایی که بخان قضاوتم کنن مخصوصا شوهر نفهمم

خیلییی حالا شدم مادر بد بخدا همین شوهرم اصلا خونه نیست ازقصد دیر میاد یکروز بمونه خونهمیبینه این بچه ...

خیلی درکت میکنم. بچه های معمولی خودشون مادر رو حسابی خسته میکنن. بعد فکر کن بچه خیلی شیطنت کنه و کسی هم درک نکنه. واقعاً به مادر سخت میگذره.

میفهمم چی میکشی عزیزم. اجرت با صاحب الزمان

خیلی درکت میکنم. بچه های معمولی خودشون مادر رو حسابی خسته میکنن. بعد فکر کن بچه خیلی شیطنت کنه و کسی ...

دعا کن برام 

امیدوارم همه اینایی که برام مزاحمت ایجاد کردن همین همسایه هام بدترین ها سرشون بیاد واقعا شرایطم بده 

من خیلی خسته باشم ۲ساعت میزارمش پیش خواهر زادم فقط پیش اون میمونه

کسی نیست بزارم بعد خیلی بد غذاس همش دلهره دارم که اگه جایی بزارم گرسنه بمونه خیلی وقته تصمیم گرفتم بزارم مهد از بس هیچی نمیخوره از ترسم نبردم