2777
2789
عنوان

رفتیم خرید لباس زمستونی حالم گرفتست

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 55 پست
هرکاری کردم پس برنداشت دیگه برداشتم😭😂🤦‍♀️حالا بدش این که اون شال و برای ی مانتو 600 تومانی خریده ...

ایشالا تو خوشی استفاده کنی عزیزم

تجربه شد برای دفعات بعد😂😁

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا تو خوشی استفاده کنی عزیزمتجربه شد برای دفعات بعد😂😁

قربونت عزیزم 🌹 😘 

دیگه الان هرچی میخوام بخرم اول قیمت و میپرسم😂

تو هم همینجور🌹

دیگه وقتی خریدی حرصش و نخور لذتش و ببر و ازش استفاده کن

قربونت عزیزم 🌹 😘 دیگه الان هرچی میخوام بخرم اول قیمت و میپرسم😂تو هم همینجور🌹دیگه وقتی خریدی حرصش ...

کاش الان میتونستم عکس بدم خریدا ی گوشه افتاده 

من ی گوشه دراز کشیدم ی لیوان چایی کنارم و هی میگم حالا کاش پالتو نخریده بودم خیلیم واجب نبود

شوهرمم همش میگه پاشو بپوشش ببینم🤣

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کاش الان میتونستم عکس بدم خریدا ی گوشه افتاده من ی گوشه دراز کشیدم ی لیوان چایی کنارم و هی میگم حالا ...

یکم بیخیال باش اگه شوهرت حرفی نمیزنه

من کارت شوهرم پیشم بود پیامکش براش رفته بود زنگم زد چی خریدی 2 و نیم کارت کشیدی گفتم شال😂

بعد که رفتم خونه گفت لاکچری شدی😂

دیگه خریدی و قیمت ها هم تقریبا همین حالا فوقش ی جا 200 ارزون تر بوده ولش کن و لذتش و ببر

سلامت باشی عزیزممال منم سالم و حتی نو بودهوس خرید کرده بودم نتونستم مقاومت کنم🫠الان پشیمون شدم

عیب نداره به خوشی استفاده کنی ان شاءالله

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است