2777
2789

چیز زیادی نخریدیم ولی بیشتر ده تومن خرج شد

اومدم خونه تازه حساب کردم دیدم اینقده اصلا حالم گرفتست حس میکنم همه چیو خیلی گرون خریدم

این مدتم کار همسرم خوب نبوده 😞

یه پالتو برای خودم ۳۵۰۰

کاپشن پسرم ۲

شلوارم ۱۵۰۰

شلوار پسرم ۱

هودی شلوارم ۱۵۰۰

شلوار و تیشرت خونگی دو دست ۱۲۰۰

استین بلند و شلوار برای پسرم دو دست ۱۶۰۰

یا من قیمت دستم نیست و رنج قیمت همینه یا حسم درسته و گرون خریدم

🤕 حالا خیلیم گشتم قیمت معقول پیدا کنم ولی همین بودن

سمت شمام قیمتا همینه؟؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من لباس فروشی کار میکنم همینه قیمتاا

پالتو و کاپشنای زنونه خیلییی گرون شده پارسال یکو خورده ای گرفتم بارونی خیلی قشنگیم بود

امسال اصلا داغوونه قیمتا..

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بابا الان میری بیرون تمومی 😭😭من میترسم‌برم بیرون ..البته من خرید لباس فقط یه دامن خریدم شوهرم یه شلوار ...کلا درامدش کمه همش میره به برنج و گوشت خوردوخوراک ..اجاره ی خونه بقیه چیزها به لباس اصلا نمیرسه .

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خیلی اقلام زیادی  خریدی اینهمه خرید 10 تومن خوب شده دیگه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اگه جای من بودی چکار میکردیرفتم ی شال بخرم بعد نوشته بود 2500000فکر کردم ریالکارت کشیدم نگو تومان بو ...

وایییی نههههههه😐😐😐

بعد برداشتی شالو؟؟؟

من گرونترین شالم ۸۰۰ گرفتم اونم شوهرم اصرار کرد😂