2777
2789

من چندروز دیگه 16 سالم میشه از بچگی کلی مشکل خانوادگی و مشکلی جسمی برام پیش اومد گذشت تا مادرم سرطان گرفت و الان تحت درمانه و نتونستم فعلا رشته مورد علاقمو برم ولی رشته فعلیم(معماری) رو دوست دارم اما خیلی سخت و سنگینه پس تحت فشار جسمی و روانی هستم از طرفی من نوجوونم و با دردهایی که من کشیدم طبیعیه عصبی باشم ولی راه حل داره اما بابام بخاطر این موضوع دیگه هیچ جا با ما نمیاد و مادرم دلش شکسته من به جهنم که بابام گردن نمیگیره منو و جایی بامن نمیاد کاش دل مادر بیمارمو نشکنه، چیکار کنم؟ منم مشکلات خودمو دارم کاش پدرم با مشاور حرف میزد بجای دوری از من وقتی میبینم دوستام با پدراشونن و من... منو مادرم همه جا تنهایی میریم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

حالا من و مادرم آرزو داشتیم بابام همراهمون نیاد تا بتونیم راحت خرید کنیم و...اما همه جا همراهمون میومد و دعوا راه مینداخت آبرومون میرفت

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حالا من و مادرم آرزو داشتیم بابام همراهمون نیاد تا بتونیم راحت خرید کنیم و...اما همه جا همراهمون میو ...

آره پدر منم میاد یه کارای از قصد می‌کنه که دیگه بهش نگیم ولی مادرم گناه داره....آدمه نیاز داره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB