در ضمن سوال پرسیدی جوابش رو گرفتی گرفتن جوابت ناراحتت نکنه
وقتی بهتون میگیم ناراحت نشین لطفا چون شاید واقعا به شما مربوط نیست و دوست نداریم شما فضولی کنید😁
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖 💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝
میتونیم همین جمله رو خوب بیان کنیم تا طرف مقابل ناراحت نشه
من خوب بیان کردم چون بهش به طور غیر مستقیم گفتم فضولی نکنن ناراحت میشن
مثلا میگم شما همیشه راجع به همه چی اینقدر کنجکاوی (=چقدر فضولی)
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
معمولا انقدر با آدمها خوب حرف میزنم که به خودشون اجازه ندن اینجوری باهام حرف بزنن ؛اگر روزی هم کسی اینجوری باهام حرف بزنه قطعا ناراحت میشم که چرا با همچین ادمی دوستی کردم
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
هیجانات دوران بلوغ رو هم کنترل کنید. خیال نکنید همه عالم درگیر زندگی محقر شما هستن و حالتون اطلاعات سیاس و کسی که میپرسه میخواد ترورتون کنه. همچنین مسائل شخصی شما به پدر و مادر و هرکسی که از هر لحاظ بهش وابستهاید کاملا مربوطه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.