2777
2789

بچه ها اخرین باری که مارو برد بیرون 13 به در بود

خودشم که اصلا خونه نمیاد

نه که سر کار باشه

ول میگرده

دلم پوسید تو خونه

وقتی میگم بریم بیرون میگه کار دارم

و مدامم میگه پول ندارم

خب اخه مردک

وقتی ول میچرخی مشخصه که پول نداری

ولی فکر میکنم دروغ میگه

پول داره

اما از من پنهان میکنه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

عزیزم ناراحت نشو ولی وقتی هیچ جوره سعی نمیکنی دل شوهرتو نسبت ب خودت نرم کنی چ توقعی داری .درسته شوهرتو خانوادش خیلی بهت طلم کردن ولی این تویی ک از لحاط مالیو خیلی مسایل دیگه ب شوهرت نیازداری پس باسیاست بایدازش پول بکشی.شوهرمن تاهمین اواخربهم خیانت کرده وسر خاهراش منو تا حدمرگ کتک زده ولی منکه فعلا موقعیت طلاق ندارم سعی میکنم از هرروشی شده ازش پول بکشم و اعتمادشو جلب کنم جوری اعتمادشو جلب کردم ک همه پولاشو دست من میده و منم حداقل ماهی ده ملیون از پولو بدون اینکه خودش بدونه برای خودم پس انداز میکنم وهرروز باشگردهای مختلف ومهربونی ناز قهرکردن شوخی دعوا باهرروشی ک شده لزش پول میکشم.شما حتی مادرشوهرت دربستر مرگ هست میگی نمیدونم تشییع جنازه ش برم یا ن .درصورتیکه تو الان بیمارستان باید بری عیادتش اگه نری دودش ب چشم خودت میره ومث الان شوهرت ی قرون برات خرج نمیکنه .مگه اینکه پول و حمایت شوهر برات اهمیت نداشته باشه ک دراینصورت بیخیال کینه رو ادامه بده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ناراحت نشو ولی وقتی هیچ جوره سعی نمیکنی دل شوهرتو نسبت ب خودت نرم کنی چ توقعی داری .درسته شوهر ...

چطوری ازش پول میگیری؟؟؟ 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51