2777
2789

باورم نمیشههه اصلا نمی توانم باور کنم یکی از  رفیق هام دوران دبیرستان در اون حد صمیمی نبودیم ولی بازم خیلی با هم اوکی بودیم امروز فهمیدم فوت کرده 💔🙂

18 سالش بود فقط تصادف کرده بود چند روز هم تو ای سی یو بود الان فهمیدم یک هفته هست فوت کرده بچه ها همه پشت تلفن گریه کردیم از صبح تا الان دارم همش گریه می کنم باورم نمیشه کسی که پارسال جلو چشم خودم بود هر روز با هم حرف می زدیم دیگه نیست خیلی هم خوشگل بود و پرحرف از این آدم ها که مطمعنم همه تا آخر عمر فراموشش نمی کنند واقعا دلم گرفته نمی تونم باور کنم بخدا هنوز صداش که اسمم رو صدا میزد تو گوشم هست 😭😭😭😭🖤چت هامون باورم نمیشههههه کسی که تا یک هفته پیش با هم چت می کردیم دیگه نیست خداااا

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

منی که خواهرمو از دست دادم دنیا خیلی ترسناکه زندگی خیلی سخته😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم دارم گریه میکنم عشقم برگرده 

هرکاری میکنم تا برگرده حالمم بده  درگیری فکری باعث افت تحصیلی م شده  فقط میخوام بمیرم😭

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که خواهرمو از دست دادم دنیا خیلی ترسناکه زندگی خیلی سخته😔

خیلی واقعا باورم نمیشه احساس می کنم دارن باهام شوخی میکنند احساس می کنم همش دروغه و اون زنده هست و میاد نمی تونم قبول کنم 

خدا رحمتش کنه 

خیلی سخته 

دو روز پیش بچه ده ساله اشنامون میره مدرسه زنگ‌میزنن بچه حالش بد شده برید بیمارستان امروز تشییع جنازه اش بود 

خدا به خانواده هاشون صبر بده

فعلا امضا ندارم
خدا رحمتش کنه خیلی سخته دو روز پیش بچه ده ساله اشنامون میره مدرسه زنگ‌میزنن بچه حالش بد شده برید بیم ...

خب علتش چی بوده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ساله بعد میفهمی چه خوش شانس بوده و چقدر خدا دوسش داشته الکی هم گریه نکن

چی میگی شما فقط 18 سال داشته می فهمید خانواده اش الان چی میکشن تمام خانواده اش زنده موندن فقط دوستم فوت کرده 💔💔

خیلی واقعا باورم نمیشه احساس می کنم دارن باهام شوخی میکنند احساس می کنم همش دروغه و اون زنده هست و م ...

منم دوستای خواهرم بهم زنگ میزنن گریه میکنیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

همکلاسی خواهرمم فک کنم هشتم بودن اونموقعه تو کلاس موقع درس جواب دادن از بالای سکوی کلاس میفته زمین همون میشه فوت میکنه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....