2777
2789
عنوان

شماها موافقین؟؟؟؟

259 بازدید | 28 پست

اینکه بعضیا انقدر از هر کارشون عکس میگیرن میذارن تو اینستا

۱دوستی دارم چندوقته نامزد کرده

باورتون نمیشه بگم این چقدر عکس میذاره 

آخه نه معروفی نه سلبریتی 

چرا باید ما همه چیزتونو بدونیم.بخدا برامون مهم نیست

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فالوش نکن خب

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

آنفالوش کن اگه تمایل نداری 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مخالفم

بازم که اولی تو دختر😂

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مخالفم

غلاااااغ رمز اینکه اول هر تاپیک میای چیست😎🤣🤣

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

آخه نمیشه زیاد میبینمش.روم نمیشه تو روش بگم مشکلم با پیجت چیه

ولی بقیه کسایی هم که پیجشو دارن نظرشون همینه که شورشو دراورده

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

يكي از دوستاي منم تا نامزد كرد انقدر از خودس و شوهرش و صبحونشونو و شام و نهارشون عكس گذاشت دگ حالت تهوع گرفتم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
بازم که اولی تو دختر😂

فکر کنم متنو نخونده پست میذاره خوشگلمون😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.