2777
2789
عنوان

شما یه این مرد چه نگاهی دارید

264 بازدید | 34 پست

مهربونی میکنه توی خونه و تمام نیاز های خونه رو برطرف میکنه

خرج میکنه مسافرت میبره 

ولی شک داری یکی توی زندگیشه.

به چیزهایی شک کردی که تمام خوبی هاشو برده زیر سوال.

میدونید اول و اخرش شما زن زندگیشی و مادر بچه هاشی.

برخوردتون چجوریه باهاش...

بیخیال شک هات میشی یا بهشون پروبال میدی و دنبالشون رو میگیری؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چرا شک داری؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با مرضی ک درخود سراغ دارم پرو بال میدم

این مرض رو منم کم و بیش دارم ولی میترسم...از بهم خوردن زندگیم از بهم خوردن اینده بچم...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به نظرم این یه بیماری هست که قابل درمانه اگه برای چنین شریک زندگی در این حد حساس باشی زود یا دیر از دستش خواهی داد رفتارتو درست کن و دنبال درمان خودت باش

شما از زندگی مشترک و طرف مقابلت خیلی بیش از اندازه ی لازم و تعیین شده انتظار داری که درست نیست و همین باعث خیانت ها میشه

شوهر کردی اسیر نخریدی برای خودت 

https://uupload.ir/view/julio_iglisias_abbracciami_128_lm69.mp3

بیخیال شک هام میشم.سعی میکنم بدون اینکه بفهمه یکاری کنم وابسته ی خودم بشه وسرگرمی زندگی خودمون

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

به نظرم این یه بیماری هست که قابل درمانه اگه برای چنین شریک زندگی در این حد حساس باشی زود یا دیر از ...

اینکه نمیخوام غیر من حتی به کسی فکر کنه بیماریه؟

حتی برای یکساعت؟حتی موقت؟حتی برای تفریح؟

این منو داره ازار میده