2777
2789

هر شب مهمونی  زنونه  بگیرن

مشروب  بخورن

حسابی مست کنن و کلی جیغ  بکشن

جلوی مدرسه ی دخترونه  با هم دوست شدن

بچه هاشون توی یک کلاسن 

صبح هم هر روز  بچه اش گریه می کنه که  چرا خواب موندم؟

مدرسه ام دیر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزنه بگو خونه تیمی راه انداختن وقتی حسابی شلوغه بعدشم دیگه بای بای 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

من صابخونه بودم اون مستاجر بود صابخونه اشونم یه ادم احمق تر از خودشون

بلند شدم اومدم مستاجری 

یه زنه مطلقه با دختر خرابش بود و دوست پسرش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

به من ربطی نداره چی میخورن . اما خب سر و صداشون وقتی ازاردهنده باشه به مدیر ساختمون میگم پیگیری کنه ...

دوستم  تذکر  داده 

خانمه که مست  بوده  طبقه ی چهارم

اومده رو بالکن  جیغ  زده  

دلم می خواد مشروب  بخورم  

همسایه ما مست نمیکنن ولی هر پنجشنبه جمعه بساط ساز و اواز و رقص دارن تو این5سالی چیزی بهشون نگفتیم به من ربطی نداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

حقوق شهروندی بقیه رو نباید نادیده بگیرن 

چه خبره هر شب 

حوصله دارن 

من حال خودمو ندارم 

بالاخره شما حق آرامش دارین 

شاید تو ساختمان افراد بیمار و مسن باشن و خانم باردار 

احتیاج به استراحت دارن

بی فرهنگیه

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد