2777
2789
عنوان

شغل خواستگارم چطوره

316 بازدید | 16 پست

بت یک آقایی دارم آشنا میشم مهندسی نرم افزار خونده الان داره ارشد مدیریت بازرگانی میگیره نمایشگاه ماشین هم دارن حالا نمی دونم مال خودشه یا شراکتی ، گفت خرید فروش ماشین میکنم 

من خودم معلمم 

درآمدش چقدره بنظر تون ؟ ازش نپرسیدم چون هنوز اول آشنایی مونه ، میخوام ببینم خوبه ک ادامه بدم 

یگی از دوستام باباش همین شغلشو داشت پولدار بودن

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همکارات بله می گفتی که درامدشون رو میدونی

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

پوادار یعنی چقدر پولدار ؟

ینی اینکه سالی ۵-۶بار برن کربلا بیان با احتساب اینکه هر سفر ۱۰۰ تومن براشون بیفته

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

خرجت بالاس مکه یه آدم چقدر می خواد خرج کنه

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

کربلا ک با ۱۴ تومن میبرن

اونا رفتنی همم میرن زیاد خرید میکنن

هم هتل گرون میرن

هم با پرواز خوب میرن