2777
2789

یکم در دل میخوام کنم هیچ کس ندارم باهاش صحبت کنم 

من خیلی عقده اینو دارم که خانواده همسرم بهم احترام بزارن نازمو بکشن چون واقعا خودم خوبم خانوادم خیلی خوبن 

همسرمم خیلی مرد خوبیه ولی فقط دعواهای ما سر مامان باباشه

اصلا هر دوشون ادمهای خوبی نیستن از شانس بد منه 

‌خب منم فاصله گرفتم  ازشون 

الانم انقدر حساس شدم تا اسمشون میاد دعوامون میشه باهم 

خب این بده نسبت بهشون گارد داری دیگه قبول کن پدر مادر همسرتن نمیشه دور بندازی شون 

هرچند بد باشن خودتو اروم کن و در مقابل شون سیاست داشته باش

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتظار  تو برا احترام  اونا مثل این میمونه که تو گرگ رو نمی‌خوری ولی انتظار داری اونم تورو نخوره. .

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

خونواده شوهر همیشه حس اینک عروس پسرشون رو روباییده رو دارن هر چی بری بیای عادی میشی هر چی فاصله بگیری میگن عروس بدی داریم پسرمونو از ما زده و فاصله انداخته ماهی ۱ بار برو احتراما حفظ شه و اینو بدون خونواده همسر ازت جدا نیستن تو اگ پسرشون رو میخوای به احترام همسرت خونوادشم حتی شده ب ظاهر و سیاست رفت و آمد کن 

مرد بشینه فک کنه ک زنش از خونوادش دائم بدگویی میکنه و بی توجه بخوای نخوای یواشکی میره و غیبت گویی استارت میکنه و باعث اختلاف میشه 

سیاست داشته باش ماهی یبار برو ۲۹ روز دیگشو صفا کن

احترام یه اتوبان دو طرفه اس 

احترام گذاشته نشه ، احترامی هم دیده نمیشه

اگر حس‌ میکنی تو برخورد باهاشون آسیب میبینی دور بمون و نرو 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب این بده نسبت بهشون گارد داری دیگه قبول کن پدر مادر همسرتن نمیشه دور بندازی شون هرچند بد باشن خودت ...

خیلی  گارد دارم بارها به همسرم گفتم برام مردن 

خیلی گارد دارم بارها به همسرم گفتم برام مردن

واکنش شوهرت چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

خداذبراتدجای دیگه جبران میکنه اگه واقعا بدن تحمل کن خدا کمکت میکنه

خبرحسرتش تو دلم مونده که باهم حرف بزنیم بگیم بخندیم پدرشوهرم باهام صحبت کنه نظر بپرسه اصلا 

یا حتی بهم زنگ بزنن ی شامی دعوتم کنن 

احترام یه اتوبان دو طرفه اس احترام گذاشته نشه ، احترامی هم دیده نمیشهاگر حس‌ میکنی تو برخورد باهاشون ...

خیلی دوری میکنم الان حالم خیلی خوبه ولی از اون طرفم اسمشونم بیاد گارد میگیرم 

همسرم اصلا یادش رفته چه بلاهایی سر من اوردن چقدر بی احترامی کردن میگه بگذر تمومش کن و فراموش کن ولی من نمیتونم  از اولم که بدی میکردن خودشون میگفتن مهم نیست ی مدت بگذره فراموش میکنه 

من واقعا کینه دارم ازشون دیگه نمیتونم دوسشون داشته باشم ولی همسرم درک نمیکنه 

خبرحسرتش تو دلم مونده که باهم حرف بزنیم بگیم بخندیم پدرشوهرم باهام صحبت کنه نظر بپرسه اصلا  یا ...

نمیدونم چی بگم چون نمیدونم با بچه ها خودشونم تینطورن یا نه 

از طرفی اگر با بچه خودشون اینطورن شاید بنا به تجربیاتی با عروس و دوماد یکم کیپ دیستنس هستن 

تهدته تهش اگر واقعا گاردن باهات و خصومت دارن بدبینانش اینو در نظر بگیریم خب دیگه چه میشه کرد همیشه خدا توی سبد هرکی همه چیو پرفکت نمیزاره 

میگه اره حق با تو هست ولی ی مدت دوباره میگذره میگه ببخششون ولی نمیتونم

چی بگم عزیزم بخدا ولی خب کینه ب دل نداشته باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40