2777
2789
عنوان

وقتی میگن دلتون برا خرج کردن مرد نسوزه همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 20862 بازدید | 243 پست
همسرتون، خودشون نقره ساز هستن یا فقط مغازه فروش دارند؟ چون شهرما، البته شهرستانیم. نقره فروشی درامد ...

هم میفروشه هم تعمیرات میکنه خیلی نمیسازه 

خب برا همسر من که سالها تو این شغل بوده خوبه البته مبگم که از اول خوب نبوده به مرور پیشرفت کرده 

الان خیلی ها رو آوردن به نقره برا سرمایه البته نقره خام نه زیورالات 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا درست می‌گی متوجه هستم منظورت رواصلن شرایط ندارم با بدنم کاری کنم ،جسمم اجازه نمیده ولی بخاطر ...

درست میگی عزیزم درمورد این سایتم همین هست منم به اینجا عادت دارم بعضیا هم واقعا خیلی خوب و با محبتن اما کمن کلا محیطش خوب نیست اما منم خیلی عادت دارم آنقدر که اینجا میام اینستا نمیرم جون اونجا غلو زیادرمیکنن اما اینجا به حقیقت جامعه بیشتر نزدیک هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید باورت نشه میگم روزی دخترم خیلی خوبه برا ابن هست که من تا قبل به دنیا اومدن دخترم وضعمون خیلی مع ...

من فکر میکردم بخاطر پول با همسرت ازدواج کردی

نمیدونم چرا حس میکنم ته قلبت همسرت دوست نداری و بدون علاقه ازدواج کردی 

پس اگه پولدار نبوده پس چرا قبولش کردید؟

خدایا شکرت

من فکر میکردم بخاطر پول با همسرت ازدواج کردینمیدونم چرا حس میکنم ته قلبت همسرت دوست نداری و بدون علا ...

دوسش داشتم که جواب مثبت دادم وگرنه اجباری نبود 

بعدشم قسمت اخلاق خوب البته اون موقع سنم کم بود اگر سنم بالاتر یود مثلا الان الویت اولمو رو پول میزاشتم صددرصد اون موقع جور دیکه به زندگی نگاه میکردم الان نگاهم تغییر کرده

دوسش داشتم که جواب مثبت دادم وگرنه اجباری نبود بعدشم قسمت اخلاق خوب البته اون موقع سنم کم بود اگر سن ...

خب یبار گفتید همسرتون قدش خیلی بلنده من فکر کردم شاید ظاهرش را نپسندید که الان نسبت به همسرتون سردید  .  خیلیا دیدم همسرشون همه چیز تمومه اما بخاطر ظاهر که نپسندیدن ته قلبشون راضی نیستن 

آره اخلاقش خوب بوده که ثروتمند هم شده اگه بی اخلاق بوده ثروتش هم از دست میداد . تو اون سن کم خیلی عاقلانه فکر میکردید

خدایا شکرت

خب یبار گفتید همسرتون قدش خیلی بلنده من فکر کردم شاید ظاهرش را نپسندید که الان نسبت به همسرتون سردید ...

خب راستش من جواب منفی دادم اولش  به خاطره اینکه   ظاهرش رو نپسندیدم اما دوسه جلسه که رفت وامد کردیم دیدم اخلاقش خیلی خوبه و با اینکه اون موقع وضع خیلی معمولی داشت خیلی دست و دلباز بود که باعث‌ شد به دلم بشینه 

خب راستش من جواب منفی دادم اولش به خاطره اینکه ظاهرش رو نپسندیدم اما دوسه جلسه که رفت وامد کردیم ...

حدسم درست بوده پس . اونموقع تصمیم درستی گرفتید واقعا ظاهر انقدرها هم مهم نیست دل که پاک باشه ظاهر هم زیبا میشه 

خدایا شکرت

اره قبول دارم آدم بدجنسی هست هیچ کس هم تو خانواده دوستش نداره ولی شوهرش عاشقشه البته به ظاهر تو زندگ ...

اوهوم. همینا شانس دارن به خدا. هر چی سلیطه تر تو دل بروتر پیش شوهر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم اون بچه اگر ندار بود اره اما یه برادر داره درآمدش خوبه بعدم فکر کنم درست نخوندی من گفتم برا با ...

سلام الهام جون میشه بگی چرا خونه برادر و خواهر همسرت نمیری آخه منم دوست ندارم برم و با شوهرم همش بحثم میشه شما چی گفتید که شوهرت قانع شده 

سلام الهام جون میشه بگی چرا خونه برادر و خواهر همسرت نمیری آخه منم دوست ندارم برم و با شوهرم همش بحث ...

عزیزم اون زمان که اون مشکل تو زندگیم به وجود اومد با یکی از خواهراش بحثمون شد دیگه خونشون نرفتم و نخواهم رفت سه تا خواهر داره خونه بکیشون بیشتر میریم اما خونه اون دوتای دیگه نه کلا نمبخوام خونه هیچ کدوم برم جز پدر شوهرم با برادرشم مشکلی نداریم اما نه ما میریم نه اونا میان به همسرمم گفتم به چه علت من خونه خواهرات نمیام فقط خونه پدرش دوماهی یکبار میریم اونم قبول کرده 

به همسرت بگو هیچ کس ارزش نداره به خاطرش بحث کنی با منی آرامشمون رو بهم بزنی

کاش شوهر منم درک و فهم داشت اون آرامش خانواده ش براش مهمتره

باهاش بیشتر حرف بزن بگو‌ هرچیزی حدی داره آدم زیاد بره سبک میشه 

باهاش بیشتر حرف بزن بگو‌ هرچیزی حدی داره آدم زیاد بره سبک میشه

خیلی حرف زدم الهام جان شوهر من درک و فهم شوهر تورو نداره متاسفانه الانم که الانه میگه کی گفته زن باید در اولویت باشه خانواده از زن خیلی مهمتره تا ابد تو مغزم نمیره