2777
2789
عنوان

فقط سلیطه ها بیان این تاپیک 😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 20 پست
یادم بده چطوری سلیطه باشم

اول اینکه باید موقع دعوا تن صدات بالا ببری تا طرف حسابی ببره ازت، دوم اینکه موقع دعوا هیچوقت به صورت مشت نزن چون دیه میوفته پات، مشت به شکم و سینه هم درد داره هم جاش نمی‌مونه ، 

ولی باید بدونم اونی رو که می‌خوای بزنی کیه که بهت بگم چطوری بزنیش، منظورم جثه طرف مقابله 

بیشتر اعصابم نمیکشه تا اینکه سلیطه باشمتو هر شرایطی متفاوته،فعلا خودتو بگیر یکم اگ مسخره کردن یا تیک ...

اره تیکه میندازن بد نگاه میکنن پشتم حرف میزنن بخاطر اشتباه سامانه نمره و اینا .... بهم گفتن پارتی بازی کردی و هزار چیز دیگه 

یادم میدی چطوری جرشون بدم 🥲🥲

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول اینکه باید موقع دعوا تن صدات بالا ببری تا طرف حسابی ببره ازت، دوم اینکه موقع دعوا هیچوقت به صورت ...

خب فعلا خیلی اذیتم میکنن پشتم حرف میزنن ادامو در میارن بخاطر معدل ۲۰ حسادت میکنن بهم به خاطر قد بلندم و اینا همش حسادت 

ننگ پارتی بازی میزنن 

چرت میگن 

و وو...

هنوز جوابشونو ندادم فکر کردن ساده م ولی نمیدونن بخوام اون رومو نشون بدم کی میشم 

اول در حد دعوا و اینا میخوام سلیطه باشم 

ولی اگه زد باید بزنم دیگه ؟ 

خودم قد بلند و لاغری و زورم بد نیست 

ولی تن صدام بالاسسست😂

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

خب فعلا خیلی اذیتم میکنن پشتم حرف میزنن ادامو در میارن بخاطر معدل ۲۰ حسادت میکنن بهم به خاطر قد بلند ...

بزار هر مدل میخوان فکر کنن، حسادت دیگران یعنی اینکه آنقدر خوبی که کسی به گرد پات نمی‌رسه و این مدلی دارن حسادت میکنن 🥰 

اگر زد بزن ، جواب حرف حرفه جواب زدن زدنه ، 

خب فعلا خیلی اذیتم میکنن پشتم حرف میزنن ادامو در میارن بخاطر معدل ۲۰ حسادت میکنن بهم به خاطر قد بلند ...

ولی یادت باشه توی صورت ضربه نزن، توی شکم و سینه ضربه بزن ، بعد با پات بزن توی قسمت داخلی پاش نزدیک زانو این مدلی تعادلش رو از دست میده میوفته بعد ولش کن، 

اما اگر طرف مقابل یکم اندامش پر بود موقعی که افتاد بشین روش و بزن کشیده توی صورتش ، این مدلی دیگه حسابی ازت ترس داره ، ولی بیشتر پنج ثانیه نباشه 😂