2777
2789

ظاهرا خودشو مهربون نشون میده ولی باطنی انقد ذاتش خرابه که حد نداره. فقط گره میندازه تو کار آدم! امیدوارم یه روزی تقاص پس بده. وقتی ما میاییم خونش میگه مریضم میخوابه یا تکون نمیخوره اصلا حرف نمیزنه ولی وقتی دوستاش میان کم مونده کله معلقی بزنه جلوشون باهاشون میگه میخنده. پشت سرمون حرف میزنه مثلا من تو اتاقم اون تو هال ولی غیبت منو میکنه! اکثرا خدا منو بی عرضه جلوه داده. مثلا از ۱۰ تا موقعیت تو 7 موردش منو بی عرضه جلوه داده جلوی بقیه. یه غرور مسخره ی الکی داره فقط!

وای اینجوری سبک نمیشم بازم باید صحبت کنم در موردش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که قطع ارتباط کردم باهاشون ۵ ساله ندیدمشون. ایشالا به حق علی که تا صد سال دیگه هم نبینمشون از بس کثافت و آشغال بودن. تو هم یه جوری ارتباطتو قطع کن البته واسه ما بابام از خونه بیرونشون کرد 

به قدری دخالت میکنه تو ریز ترین مسائل که حد نداره. مثلاً در مورد مژه هایی که من دارم صحبت میکنه ولی وقتی میگم میخوام مژه بذارم میگه نه نرو و فلان! انقد اخلاقای مزخرفی داره که حالمو بهم میزنه. کلا با غریبه ها خوبه و با خودی ها بد. خونش هم که میای فقط ازت کار میکشه انقد کار میکشه ازت که شب موقع خواب از شدت خستگی بیهوش میشی!

امیدوارم تقاص ظالم بودنش رو تو همین دنیا جلوی چشمای خودم پس بده 

خب قطع رابطه کنچرا خودتو زجر میدی ؟

مجبورم فعلا باهاش رفت و آمد داشته باشم

بعد فوت پدرم یه خونه داریم که قراره به من و مادرم برسه تا موقعی که سند به ناممون نخوره مجبوریم ادامه بدیم ارتباط مونو

عزیزم خودت رابطه رو کم کن باهاش

فعلا مجبورم. ولی به شدت دلم میخواد رابطمو کم کنم باهاش. وای حالم بهم میخوره ازش انقد ذات کثیفی داره که نگو. دروغ هم زیاد میگه، یه شبو میگه سه شب و...

مجبورم فعلا باهاش رفت و آمد داشته باشمبعد فوت پدرم یه خونه داریم که قراره به من و مادرم برسه تا موقع ...

چطور بهش ارث نمیرسه ؟ 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من که قطع ارتباط کردم باهاشون ۵ ساله ندیدمشون. ایشالا به حق علی که تا صد سال دیگه هم نبینمشون از بس ...

خوشبحالت واقعا از این موقعیتت لذت ببر♥️

دعا کن ارتباط منم کم بشه

یا حداقل ازدواج کنم و کمتر ببینمش

عوضی به ظاهر خیلی دلسوز و خوب و مهربونه ولی از باطن فقط خدا می‌دونه چقد ذاتش خرابه