2777
2789

۲سالشه اول با تب شروع شد متخصص بردم دارو داد قطع شد صحبش شروع کرد بالا اوردن هر ۵ دیقه دوباره دکتر و سرم بعدش اسهال شدید حتی تو خواب در این حد دوباره دودفعه سرم هیچی نمیخورد حتی آب دوباره تب و تهوع و استفراغ بردم متخصص عفونی ۲تا سرم و با آمپول انتی بیوتیک سفوتاکسیم و تب برو تهوع داد ۵بار تزریق کردم با میکروست ۱۰بار سوراخ سوراخ شد رگ پیدا نمیشد اگرم پیدا می‌شد خراب می‌کرد برا زدن دوباره سرم دیگ بعدش پوشک بستم بخدا خسته شدم بچم جلوم آب شد حالا دیشب آخریو زدم امروز اشتهاشم برگشته تهوع نداره اسهالش ازاون شدت ابکی بهتر شده تبشم خفیفه بنظرتون خوب شده من فک میکنم هر دفعه مطب میبرم ویروسش بدتر میشه

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
ویروسه دختر منم گرفته الان

مراقبش باش آب بدنش کم نشه پسر من تب و اسهال شدید داشت انتی بیوتیکم ک تزریق میکردن آب بدنش کلن کم شد 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسهال شده ک بهتره. چون ویروسو دفع کرده.. جای شلوغ میبری ماسک بزن براش... بچس دیگه.. یکم تقویتش کن. اب قلم.. سوپ بده بچه تقویت شه.. اب ریزش و اسهال برا بدن بعد تب خیلی خوبه، بشرط اینکه کنترلش کنی.. و زیاد نشه آلان تا میتونی مایعات مقوی بهش بده. آب بدنش تامین شه... انشالله بهتر هم میشه... بلاش دور باشه.. ❤❤❤✨

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

اسهال شده ک بهتره. چون ویروسو دفع کرده.. جای شلوغ میبری ماسک بزن براش... بچس دیگه.. یکم تقویتش کن. ا ...

اره همینکار میکنم الان باز تب داره فقطم سرشه بنظرت درمان کنم خونه یا ببرم بستری بشه ،ممنون عزیزم🌼

آب زیاد بدمش؟

مایعات‌ اگه اسهال داره آب سیب هم برای اسهال هم برای تب خوبه بدون پوست آب‌پز کن یا ابشو بگیر گوشت قرمز و هویج و نخود تو شیشه کن ۲ساعت بزار بپزه ابشو بده ماست و کیدی لاکت سوپ مرغ اینا خوبه عدسی