2777
2789
عنوان

چطوری ماشین بخرم شوهرم ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
ولا وقتی شوهرم ماشین داشته باشه بده دستم ماشین برا خودم نمی‌خرم طلاهامو می‌زارم

خب وقتی می‌خوام برم سر کار اونم سر کاره مجبورم اسنپ بگیرم و اذیت میشم. گاهی اوقات میتونم از ماشین شوهرم استفاده کنم وقتایی که اون لازمش ندارع 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو طلاهای خودم را میخوام بفروشم بگو میخوام بخشی از طلاهایی که داریم را بفروشم یه ماشین بخرم که هم ت ...

اونطوری که مخالفت می‌کنه. میگه ماشین میخوای چیکار 

نمیشه به ماشین شوهرت بسنده کنی؟

خب وقتی می‌خوام برم سر کار اونم سر کاره مجبورم اسنپ بگیرم و اذیت میشم. گاهی اوقات میتونم از ماشین شوهرم استفاده کنم وقتایی که اون لازمش ندارع

برای یه حالت انتخاب بذار. بگو به نظرت ثبت نام کنم یا آزاد بخرم ؟؟ بگو برام به ماشین تمیز دست دوم پیدا کن  بعدش بگو پول و طلا باید به کار بیاد م

منم از اسنپ خسته شدم. مشکلات و خطرات اسنپ رو بگو و هزینه هاش

بدون اطلاع شوهرت اینکارو نکنبرمیخوره به غرورشساده نبین قضیه روحتی شاید جوری بهش بربخوره کینه به دل ب ...

نه بدون اطلاع ک نمیخرم می‌خوام بهش بگم اما نمی‌دونم چطور بگم

چون همیشه مخالفت میکنه🤯

برای یه حالت انتخاب بذار. بگو به نظرت ثبت نام کنم یا آزاد بخرم ؟؟ بگو برام به ماشین تمیز دست دوم پید ...

ممنون👍

نه بدون اطلاع ک نمیخرم می‌خوام بهش بگم اما نمی‌دونم چطور بگمچون همیشه مخالفت میکنه🤯

اول سه چهار تا از خوبیاشو تعریف کن و قدردانی کن بعد بگو

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

حرفی از طلاهات نزن 

بگو ماشین لازم دارم برای رفت و آمدم این ماشین مشترکه و الویت استفاده با توئه بعد من

اگه میگه فرقی نداره بگو خب به نام من باشه منم باهاش برم سرکار تو با اسنپ برو فرقی نداره عزیزم

بعد رضایت میده اونوقت بگو واسه خرید ماشین راهی جز فروختن طلا نداریم😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

خب وقتی می‌خوام برم سر کار اونم سر کاره مجبورم اسنپ بگیرم و اذیت میشم. گاهی اوقات میتونم از ماشین شو ...

وای اگه سرکار میری حتما ماشین بخر

من اصلا تحمل یک روز بی ماشین بودن رو ندارم با اینکه خیلی هم فاصله ای نیست 

چرا ناراحت بشه بگو می‌خوام ماشین بخرم که زیر پای خودم باشه برای سرکار رفتن و اینا اگه گفت با کدوم پول بگو پول جمع کردم همون ها که تبدیل کردم به طلا به نیت خرید ماشین بوده 

حالا شوهر من اعتقاد داره زنها بیشتر از مردها به ماشین نیاز دارند چون تاکسی و استپ و اینا برای زن خطرناکه 

همیشه هم نظرش اینه ماشین زن باید سالم باشه که تو جاده اسیر نشه 😂 

البته فقط اعتقاد داشته وگرنه که من خودم ماشینم رو خریدم 

میگه دوسم ندارم جدا باشه هر چی هست من و تو نداریم.ولی هرچی داریم به نام خودشه

یعنی الان مثلا توقع داره ماشین  بزنی بنام اون؟؟؟؟

چجوری جدا کردن برای خودش خوبه برای شمابد؟؟

همون طور که اموال اون بنام خودش اموال  شمام بنام شما 

.....

اتفاقا  خيلی هم شوهرت اهل حساب کتاب و من و تویی هست فقط برای گول زدن شما این حرفای کلیشه ای که همه مردا تکرار میکنن و من تو نداریم 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.