2777
2789
عنوان

چطوری ماشین بخرم شوهرم ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 42 پست
اونطوری که مخالفت می‌کنه. میگه ماشین میخوای چیکار

بلاخره که چی باید بفهمه چرا میخوای طلا بفروشی پنهانی هم که نمیتونی ماشین بخری پس اگه اینطوره  هر جوری هم بگی مخالفت میکنه 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
یعنی الان مثلا توقع داره ماشین بزنی بنام اون؟؟؟؟چجوری جدا کردن برای خودش خوبه برای شمابد؟؟همون طور ...

دقیقا. اما نمیگه بزن به نام من میگه کلا ماشین نخر میخوای چیکار و ...

میخواد طلاها رو نگه دارم هر موقع خواست بدم بهش

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی می‌خوام برم سر کار اونم سر کاره مجبورم اسنپ بگیرم و اذیت میشم. گاهی اوقات میتونم از ماشین شو ...

حقوق شما خرج زندگی میشه؟

مخارج زندگی و شخصی شما چی میشه؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یعنی الان مثلا توقع داره ماشین بزنی بنام اون؟؟؟؟چجوری جدا کردن برای خودش خوبه برای شمابد؟؟همون طور ...

آفرین دقیقا 

فقط زبون باز اتفاقا مال خودش رو مال خودش می‌دونه مال زنش رو هم مال خودش 

اینا از مردهایی که میگن هر چی خودت خریدی به نام خودت هر چی هم من خریدم به نام خودم به مراتب خطرناک تر هستند 

عقلانی‌ اینه آدم طلا رو نده ماشین ما ماشینمون رو زمین کردیم دوباره تونستیم ماشین بخریم طلا که دیگه ه ...

واسه استفاده است دیگه 

اگه ماشین داشتم و برای سرمایه گذاری میخواستم طلا بفروشم ماشین بخرم حرف شما درست بود

حقوق شما خرج زندگی میشه؟مخارج زندگی و شخصی شما چی میشه؟؟

نه کل حقوقم واسه خودمه.

اگه چیزی بخوام میگم به همسرم پول میده بهم یا بریم خرید میخره. بعضی وقتا هم خودم میخرم با پول خودم. ولی اینطوری نیست بگه با پول خودت بخر هر موقع بخوام میده 

عقلانی‌ اینه آدم طلا رو نده ماشین ما ماشینمون رو زمین کردیم دوباره تونستیم ماشین بخریم طلا که دیگه ه ...

ماشین وسیله رفاهی هست 

آدم برای رفاهش باید هزینه کنه تو این مملکت هم که نمیشه همین جوری پول بگذاری تو بانک بمونه مجبوری برای پس انداز تبدیلش کنی به طلا که با تورم رشد کنه 

من طلا رو می فروشم میرم مسافرت دیگه ماشین که چیزی نیست چون تمام پس اندازم رو تبدیل به طلا می کنم نقدینگیم در حد گذران همون ماهم هست اون هم خرج های دم دستی 

دقیقا. اما نمیگه بزن به نام من میگه کلا ماشین نخر میخوای چیکار و ...میخواد طلاها رو نگه دارم هر موقع ...

حق شماست وقتی میرین سر کار طبیعی ترین حق شماست بتونین وسیله بخرین 

بگو دیگه نمی تونم با  اسنپ برم خسته شدم 

شوهرت خيلی  آب زیر کاه و داره زرنگ بازی درمیاره 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دقیقا. اما نمیگه بزن به نام من میگه کلا ماشین نخر میخوای چیکار و ...میخواد طلاها رو نگه دارم هر موقع ...

حق شماست وقتی میرین سر کار طبیعی ترین حق شماست بتونین وسیله بخرین 

بگو دیگه نمی تونم با  اسنپ برم خسته شدم 

شوهرت خيلی  آب زیر کاه و داره زرنگ بازی درمیاره 

آفرین دقیقا فقط زبون باز اتفاقا مال خودش رو مال خودش می‌دونه مال زنش رو هم مال خودش اینا از مردهایی ...

این کلیشه های تکراری بین مرداس برای سواستفاده همه جوره. از زنان 

ماشین وسیله رفاهی هست آدم برای رفاهش باید هزینه کنه تو این مملکت هم که نمیشه همین جوری پول بگذاری تو ...

واقعا عجیب بود 

من از حلقومم میزنم تا پس انداز کنم 

و خیالم تا حدودی راحته چون میگم اونقدرام بی پول نیستم طلاهام هس

وصل به یه مو
واقعا عجیب بود من از حلقومم میزنم تا پس انداز کنم و خیالم تا حدودی راحته چون میگم اونقدرام بی پول نی ...

خوب من از حلقومم اونجوری نمی زنم که واقعا پس انداز کنم چون کیفیت زندگیم هم برام مهمه 

ولی خوب پس اندازم رو همیشه به صورت طلا نگه میدارم 

هر ماه که پس انداز می کنم به صورت طلا هست 

حالا بخوام هر چی بخرم همون طلا رو می فروشم و اون چیزی که نیاز دارم رو میخرم 

زندگی نمی کنم که پس انداز کنم رفاه هم مهمه 

اتفاقا اصلا عجیب نیست 

من پول رو به صورت نقد نگه دارم برای خرید هر چیزی از ارزش می‌افته شاید نیاز باشه یه مدت زیادی برای خرید اون چیزی که می‌خوام نیاز به پس انداز باشه پس به صورت طلا درش میارم 

مثلا می‌خوام برم سفر خارج از کشور می دونن با پول الان برای سه نفرمون حدود سیصد میلیون پول نیاز هست دیگه اگه سیصد میلیون جمع کنم مسافرت سال آینده پونصد میلیون میخواد همون رو طلا می گیرم که مسافرت هر چقدر هم به خاطر دلار گرون شد طلای من بیشتر گرون بشه 

این هم بگم برای من مهم اینه که خونه دارم یه خونه کوچک هم دست مستاجر دارم دو تا هم ماشین داریم دیگه برای جمع کردن خودم رو اذیت نمی کنم به نقطه امنی که خودم در نظرم هست رسیدم دیگه از زندگیم هم لذت میبرم