2777
2789
عنوان

طلای یادگار مامانم

103 بازدید | 14 پست

مامانم بهم یه النگو شکسته داشت بهم دادش گفت ببر یادگاری از من .

منم بردم عوض کردم بایه جفت گوشواره بعد پوشیدمش 

مادربزرگم باهام دعوا می‌کنه میگه برای طلای مادرتو بلیه طلاهای ظریف عوض کردی این چیه 

خب اصلا طلای مادرم چون قدیمی بود فاکتور نداشت با فروش قبلی ها فاکتور داده بودن و هرجایی قبولش نمیکردن این مغازه قبول کرد که طلای ظریف داشت بعد ۲گرم ظریف ظریف نیست خوبه 

بعد چون من و مادرم ۴سال همو ندیدیم و اصلا معلوم نیست در آینده هم همو ببینیم یانه برای همین گفتم به یادگاری فقط ازش داشته باشم 

بنظرتون در بیارم گوشواره رو؟اعصابمو خراب کرد بهش گفتم دیگه نمیپوشمش میگه نه من منظوری نداشتم 

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بنظرتون در بیارم گوشواره هارو بدم دستش بگم بگیر اینم طلای دخترت یانه بد میشه اونجوری قهر کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا نگهش دار استفاده کن بی‌خیال.

مادرشوهر منم دو تا النگو از مادرشوهرش به من داد، گفت یادگاری نگه دارین، نه بفروشین نه هیچی. خوب به چه دردم می‌خوره؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
النگو چند گرم بود

۴گرم ولی من نصف پولش برای خودم برداشتم وسیله برای کارم خریدم آخه خیلی لازمم بود به هرحال باید هم کارکنم برای دخترش 

یه دامن مادرم الان میگه نداره میگه فقط۲تا دارم بابات برام نمیخره مادربزرگمم نمیره بخره برای دخترش میگه نه من بهت گفتم بخرم گفتی نه 

نه بابا نگهش دار استفاده کن بی‌خیال.مادرشوهر منم دو تا النگو از مادرشوهرش به من داد، گفت یادگاری نگه ...

دقیقا دمت گرم

میدونید شاید خیلی وقت پیش ها هم همچین حرفایی میزد ولی من چیزی بهش نمی گفتم ولی حوصلشو ندارم دیگه بر مفت بزنه

۴گرم ولی من نصف پولش برای خودم برداشتم وسیله برای کارم خریدم آخه خیلی لازمم بود به هرحال باید هم کار ...

کار خیلی خوبی کردی گوش نده گوشوار بر ندار از من نصیحت دیگه هیچ وقت نفرشش هیچ وقت حتی اگه لازم داشتی 

کار خیلی خوبی کردی گوش نده گوشوار بر ندار از من نصیحت دیگه هیچ وقت نفرشش هیچ وقت حتی اگه لازم داشتی

نه نمیفروشم وگرنه الان کلی دندون درد دارم و تب و لرز بخاطر درمانمم نفروختم با مسکن رفتم سرکار پولم آخرماه بگیرم برم دندونمو درست کنم