2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوري ؟چند وقت يكبار بزارم 

هفته ای ۳بار .سفیده تخم مرغو با چنگال بزن ک از اون حالت دربیاد بعد بزار رو صورتت کامل ک خشک شد بشور فقط موقع ماسک گذاشتن آروم دراز بکش جرف واینا نزن

میگن قرص ویتامین eخوبه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

کرم گلی برای دور چشم

کرم ریحان ضدچروک

کرم گلی :دختره میگفت اثرش عالی بوده و سیاهی چشمشو ازبین برده/کاملا گیاهی هست/قیمتشم خوب بود/منم میخام بگیرم

ماد طب یا فراطب شماره 09195712082/ طب سنتی هستن کلا/سایتم دارن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ازین میکرو کرمایی ک تلویزیون تبلیغ میکنه امتحان کن..رفع فوری چروکه و بمرور کلا از بین میبره...

سلام چیو میگید؟ اسمش چیه متوجه نشدمممم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس