2777
2789

به قرآن خیلی ذاتشون کثیفه، ما هر دو ازدواج دوم مون بود ، مادر شوهرم که واسه محضر نیامد خواهر شوهرمم با کلی التماس که بیا زشته دیگه هیچ کس نیست اومد همون اولین صندلی نشست با هیچ کس هم سلام علیک نکرد حتی با منو شوهرم ، کادو هم که بماند هیچی نداد، من زود باردار شدم چون دیگه سنم مناسب بود تنبلی تخمدان هم داشتم دیگه زود اقدام کردم ، تا فهمیدن باردارم زنگ زدن که میزاشتی حداقل یک سال می‌گذشت الآنم دیر نشده اون بچه قلبش تشکیل نشده برو سقطش کن ، من حدود ۶ ، ۷ سال مطلقه بودم تو تهیه غذای یکی از آشناهامون ظرف میشستم حتی از بابام پول نمیگرفتم، بعد خواهر شوهرم پیام داده تا تو محضر دیدمت فهمیدم قیافت شبیه زن خراباس، بچه ها من بعد از سرکار با خستگی میرفتم باشگاه بدنسازی حرفه ای کار میکردم اندامم فوق العاده بود ، بعد مادر شوهرم یک ماه پیش پیام داده ما از شوهر قبلیت تحقیق کردیم گفته از بس شکمو بود و میخورد طلاقش دادم😂 درصورتی که مشکلات ما اصلا چیز دیگه بود ، بعد دوباره چند روز پیش پیام داده ایشالا به بلایی سرت بیاد گندم (دخترم) تو بهزیستی بزرگ بشه ، بچه ها بخدا من اصلا یه شهر دیگه ام به این اصلا کاری ندارم ، خودمو شوهرم واسه همیشه بلاکش کردیم ، حالا رفته همه جا نشسته گفته این عروسم با من نمیسازه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما میترسیدن شمام طلاق بگیرید بچه بیفته گردنشون

مادر شوهرم خودش طلاق گرفته بوده از پدر شوهرم بچه نوزادش رو ول کرده رفته شوهر کرده ، بعد مثلا می‌خواسته بیاد بچه منو بزرگ کنه؟

وای چه آدمایین مریضن 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

وا چرا اینطورین؟؟چرا راضی نبودن ازدواج کنه پسرشون باهات؟؟وابنکه اگه شوهرت پشتت ب پشمتم نباش کاراشون ...

شوهرم از مامانش و خواهرش متنفره میگه چرا به زن و بچه من توهین کردن میگه حق نداری راجبشون تو خونه حرف بزنی

مادر شوهرم خودش طلاق گرفته بوده از پدر شوهرم بچه نوزادش رو ول کرده رفته شوهر کرده ، بعد مثلا می‌خواس ...

دیگه حتما ترسیده

یا پسرشو میشناخته 

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
شوهرم از مامانش و خواهرش متنفره میگه چرا به زن و بچه من توهین کردن میگه حق نداری راجبشون تو خونه حرف ...

پس خداروشکر کن که شوهرت پشتته پس بیخیاال اونا تو‌با شوهرت خوب باش خیلی تا جذبت ببشتر بشه