hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 عنوان کرم برای جوش 118 بازدید | 16 پست دوستان من یه عالمه جوشای ریز رو پیشونیم زدم تک و توکم رو صورتم جوشای قرمز برای اینکه از بین برن چه کرمی پیشنهاد میکنین که خودتون استفاده کردن نتیجه گرفتین! 1404/08/30 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45061 ماسک ضد جوش سبوما اردن برای من خوب بود 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 ماسک ضد جوش سبوما اردن برای من خوب بود طول کشید تا نتیجه بگیری؟قیمتش چقدره؟
hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 دکتر پوست برو اگه صلاح دونست راکوتان اخه اونقدر پر نیست که دکتر برم تک و توکه ولی اصلا جوش نمیزدم الان تازگیا پیشونیم پر شده زیر پوستی هم هستن خیلی ریزن
hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 باید اول ببینی علت جوشات چیه یعنی برم دکتر اخه جوشی نیست که نیاز به دکتر داشته باشه😂😭
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45061 طول کشید تا نتیجه بگیری؟قیمتش چقدره؟ بعد دوسه روز فکرکنم میشد تاثیرش و دید بعد یک هفته که خیلی بهتر میشد واقعا از خرداد پارسال نخریدمآخرین بار ۲۲۰ بود 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
ghshiva عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6106 یعنی برم دکتر اخه جوشی نیست که نیاز به دکتر داشته باشه😂😭 سرم های ضد جوش خیلی تو بازار هست اغلبشون هم خوبنمن خودم شوینده ی ضد جوش هیدرودرم استفاده میکنم واسه جولای من جواب داده ولی خب بازم میگم علت جولای شما میتونه هورمونی باشه یا هر چیز دیگهکرم اکسیس وای هم اگه بتونی بخری خوبه ولی قیمتش بالاس با شما مخالفم.
زهرا۱۳۸۲ عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 944 اخه اونقدر پر نیست که دکتر برم تک و توکه ولی اصلا جوش نمیزدم الان تازگیا پیشونیم پر شده زیر پوستی هم ... باز همونم دکتر طبق پوستت بهت روتین میده 😍😍💕
hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 بعد دوسه روز فکرکنم میشد تاثیرش و دید بعد یک هفته که خیلی بهتر میشد واقعا از خرداد پارسال نخریدمآخری ... از این ماسکای ورقه ایه؟یا نه مثل کرمِ؟
hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 سرم های ضد جوش خیلی تو بازار هست اغلبشون هم خوبنمن خودم شوینده ی ضد جوش هیدرودرم استفاده میکنم واسه ... چقدره قیمت اون؟
ghshiva عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 6106 چقدره قیمت اون؟ کدوم؟شوینده ی هیدرودرم گه گرون نیست حدود ۲۰۰ تومن خریدم مناما کرم ضد لک اکسیس وای ۱ میلیون ایناس با شما مخالفم.
دوستدارمخیلی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 45061 از این ماسکای ورقه ایه؟یا نه مثل کرمِ؟ مثل کچه اول خشک نیست بعد که میزدم من زیاد نگه میداشتم خشک میشد 🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ولی مجنون نخواهد شد♥️
hastiiiiiiimmmmmmm مدیر استارتر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 73 کدوم؟شوینده ی هیدرودرم گه گرون نیست حدود ۲۰۰ تومن خریدم مناما کرم ضد لک اکسیس وای ۱ میلیون ایناس اها مرسی