2777
2789

من الان سه ماه پروتئین مو انجام دادم 

موهام پفی و پر بود و آسیب دیده اصلا وز بود 

الان موهام از قبل نرم و تر و صافتر شده 

یکمی وزی داره هنوز اما از قبل بهتر شده نرم شده 

به خصوص جلوی موهام 

بعد به موهام دست میزنم خیلی سبک شده قبلا موهام پر بود و سنگین الان نرم و سبک شده خس میکنم حجمش کم شده 

خلاصه همش توهم ریزش مو دارم 

یه ماه دارم چک میکنم ریزشی ندارم حالا اکر بود شاید اون اویلش بود مثلا من نفهمیدم نمیدونم 

هر بار که حمام میرم حس میکنم موهام سیکتر میشه انکار هی دروتئن شیسته میشه کم میشه سبکتر میشه 

خلاصه از اضطراب ریزش مو خیلی حالم بده 

موهام خیلی سبک شده 

خواستم ببینم همه این حسو داشتن ؟؟واقعا به خاطر مواد هستش 

یا ریخته من نفهمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بوتاکس کردم همینجوریهاگه بریزه مشخص میشه،شما درکنارش قرص هیرنوتری بخورید.

من میخورم 

قرص اکتی درم عالیه با بیوتین جداگانه میخورم 

موهامم بلندتر شده رشدش خوبه 

ولی این حسو دارم 

مولا بریزه مشخص میشه چه جوری مشخص میشه دائم تو دستت مو میاد یعنی؟؟

من میخورم قرص اکتی درم عالیه با بیوتین جداگانه میخورم موهامم بلندتر شده رشدش خوبه ولی این حسو دارم م ...

اره دیگه حتی حمومم بری دستتو بگیری تو موهات مشخص میشه میاد تو دستت،

ماسک مو و شامپوت چیه؟موهات خشک بوده؟

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

اره دیگه حتی حمومم بری دستتو بگیری تو موهات مشخص میشه میاد تو دستت،ماسک مو و شامپوت چیه؟موهات خشک بو ...

اره موهام خشک بود 

ایروکس ارگان میزنم برا پروتئین اما کف سرمو با شامپو بچه هم میشورم 

خوب تو حمام به اون صورت نمیریزه فقط مثلا وقتی ماسک مو میزنم یکم باش ور میرم شاید در حد ۶ یا ۷ تار مو تو حمام بریزه همین اینجوری که دست بزنم زیاد بیاد تو دستم نه در حالت  عادی هم که دست میزنم توش نمیاد تو دستم شاید پکه خیلی بکشم یکی بیاد 

اره موهام خشک بود ایروکس ارگان میزنم برا پروتئین اما کف سرمو با شامپو بچه هم میشورم خوب تو حمام به ا ...

ببین باید مثلا شامپوی سولفات دار یبار بزنی بدون سولفات دوبار،ماسک موهم اصلا کف سرت نزن.

من روغن ارگان جدا گرفتم میزنم بعد حموم.

خب پس طبیعیه ریزش اینجوری نیس.

اره دیگه حتی حمومم بری دستتو بگیری تو موهات مشخص میشه میاد تو دستت،ماسک مو و شامپوت چیه؟موهات خشک بو ...

بعد خوب موی همه تو حمام ممکن چند تا تار مو بریزه کلا حمام موهای سست و میریزه فکر کنم اندازه کمش عادیه خوب نمیشه که تو حمام اصلا نریزه 

ببین باید مثلا شامپوی سولفات دار یبار بزنی بدون سولفات دوبار،ماسک موهم اصلا کف سرت نزن.من روغن ارگان ...

اره همین کارو میکنم 

اصلا دیروز که حمام بود بعدش اومد شاید بعد سشوارم با اون مپیی که تو حمام خیلی کم بود تو را آب دیدم همه با هم بیست تا تار مو بشه که این فکر نکنم ریزش باشه 

بعد خوب موی همه تو حمام ممکن چند تا تار مو بریزه کلا حمام موهای سست و میریزه فکر کنم اندازه کمش عادی ...

اره دیگه من منظورم این بود بیش از حد معمول بریره،دوسه تا تار مو طبیعیه بهرحال.

اره همین کارو میکنم اصلا دیروز که حمام بود بعدش اومد شاید بعد سشوارم با اون مپیی که تو حمام خیلی کم ...

نه نیس طبیعیه نگران نباش

برا منم همینقدا میریزه،قبلا ریزش خیلی داشتم ینی یجا دراز میکشیدم پر میشد از موهام.

اره دیگه من منظورم این بود بیش از حد معمول بریره،دوسه تا تار مو طبیعیه بهرحال.

ببخش تو رو خدا میپرسم بیش از حد منظورتون چقدره؟بعد بعتی فقط تو حمام میریزه اگر ریزش باشه 

خوب من همون ۶ یا ۷ تارمو میریزه تو حمام 

فکر کنم عادیه 

اخه بعضی ها که ریزش دارن میکن تو موهامون دست میکشیم مشت مشت میاد تو دستمون من اینجوری نیستم خدا روشکر 

نه نیس طبیعیه نگران نباشبرا منم همینقدا میریزه،قبلا ریزش خیلی داشتم ینی یجا دراز میکشیدم پر میشد از ...

واقعا یعنی ریزش اینطوریه که اگر بریزت حتی در حالت عادی هم دراز میکشی میریزه؟؟باد دوباره موهاتون که ریخته بود بهتر شده دوباره پر شد؟؟