2777
2789
عنوان

کیاترس از دست دادن پدرومادر دارن

154 بازدید | 25 پست

من‌مامانمو از دست دادم

الان هرروز هر لحظه،حتی موقع خوردن غذا ،حمام رفتن ،پلک زدن و…همه فکرم اینه اگه بابام نباشه چی؟

بابام الان داره چیکار میکنه؟

حالش چطوریه؟

نگرانم دائما

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من 

بقول اون جمله تو اینستا اگه ی روز من زودتر از مامان بابام مردم برام خوشحال باشین چون ارزوم براورده شده

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بقول اون جمله تو اینستا اگه ی روز من زودتر از مامان بابام مردم برام خوشحال باشین چون ارزوم براورد ...

من این فکر کل زندگی‌ رو زهرمارم کرده اصلا نمی تونم لذت ببرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بقول اون جمله تو اینستا اگه ی روز من زودتر از مامان بابام مردم برام خوشحال باشین چون ارزوم براورد ...

من به اینم فک کردم ولی وقتی فک میکنم اگه من مردم به سر مامان بابام چی میاد 

بهتر میبینم که زودتر نمیرم 

مامان باباها نباید بمیرن نباااایددددد 

ولی رسم زمونه اینه…

♡
من این فکر کل زندگی‌ رو زهرمارم کرده اصلا نمی تونم لذت ببرم

بهش فک نکن منم مثل توام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من به اینم فک کردم ولی وقتی فک میکنم اگه من مردم به سر مامان بابام چی میاد بهتر میبینم که زودتر نمیر ...

من تنها فکری که ارومم میکنه اینه ک خودمم قرارنیست تاابد زنده باشم و‌میرم پیششون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قبلا به طرز وحشتناکی ترس از دست دادن بابامو داشتم

اینجوری بودم که وقتی بابام میرفت سفر کاری کشور دیگ یا شهرهای دیگ و چند روز نبود من کامل افسرده میشدم. وقتی هم بود گریه میکردم که قراره بره. از بچگی تا اواخر نوجوونی همین طوری گذشت . بعد که بیماری روحی گرفتم دیدم نه کسی جز خودم نیست حتی بابام کلا اهمیتی نمیده ، میخواستم برم دانشگاه دیدم بابام پول نمیده و ۳ سال پشت موندم با افسردگی شدید ،اخر خودم رفتم سرکار و دانشگاه . تو اون چند سال کامل علاقه زیادی که بهش و از دست دادم .دیگه الان اگه اون سر دنیام بره فکرنکنم گریه کنم

💕🌸☘️🌹

من به اینم فک کردم ولی وقتی فک میکنم اگه من مردم به سر مامان بابام چی میاد بهتر میبینم که زودتر نمیر ...

اره راست میگی عزیزم اگه بچها زودتر بمیرن مامان باباها داغون میشن 💔💔💔 من یکی ک میدونم کمرشون خم میشه حالا ن اینکه کار خاصی بکنم براشون ولی میدونم غم بچه چقد سخته مامان بزرگم بچه ی جوون از دست داد یه شبه پیر شد... 

ولی تحمل دنیای بدون اونارو ندارم واقعا ندارم 

تازه الان باردارم بچمم مثل اونا دوس دارم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچوقت فکرشو نمیکردم مادرم زودتراز من بمیره ولی بعداظهر خرید جهیزیه کردم و شبش وسایل سر مزارشو اماده ...

منم میگفتم اگه مامانم بمیره زنده نمیمونم اما موندم

حالا ترس بابام داره میکشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره راست میگی عزیزم اگه بچها زودتر بمیرن مامان باباها داغون میشن 💔💔💔 من یکی ک میدونم کمرشون خم می ...

واقعا چه حسی داره بچه داشتن؟ باهاش تونستی ارتباط برقرار کنی؟ من میترسم حامله بشم و حسی نداشته باشم نسبت بهش

♡

من بیش تر از پدرم ترس از دست دادن مادرم رو دارم...آرزومه هم زمان با مادرم بمیرم نه زودتر از اون نه دیرتر از اون که برای هیچ کدوممون سخت نباشه...فامیلمون ۴۳ زور بعد مادرش فوت کرد انقدر بهش غبطه می خورم که چه اقبالی که فقط ۴۳ روز دنیای بعد مادرش رو تحمل کرد...اما از طرفی میگم من نباشم بچه هام چی کلاً انگار از هر طرف ما تحت سلطه سرنوشتیم و بهتره بهش فکر نکنیم.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا