2777
2789

میدونین با بیمه سلامت  چقدره ؟‌

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

من عصب کشی کردم ولی بیمه سلامتو نمیدونم چقدر ازش کم میکنن.شما کارتونو انجام دادین؟

چقد دادی ؟ 

بیمه سلامت همون آزاد انگار حساب میشه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد دادی ؟ بیمه سلامت همون آزاد انگار حساب میشه

من‌با بیمه سلامت کارمو انجام ندادم‌نمیدونم‌چقدر میشه ولی عصب کشی کلا حدود ۴_۵تومن میشه ازادش فکرکنم چون من از چند جا پرسیدم یکی ک اصلا نوشته بود دندونای اسیا ۴۲۰۰

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

من‌با بیمه سلامت کارمو انجام ندادم‌نمیدونم‌چقدر میشه ولی عصب کشی کلا حدود ۴_۵تومن میشه ازادش فکرکنم ...

نه دختر از ۷تومن تازه شروع میشه 

خب بستگی داره ساکن کجا باشیدشهرهای بزرگ اونم بالاشهر معلومه هزینه ها بالاتره ب نسبت درامده دگ

رشت ایم ولی دیگه از کلینیک امام سجاد انتظار داشتم ارزونتر از بیرون باشه دیدم ۳۰۰ تومن فرقشه

رشت ایم ولی دیگه از کلینیک امام سجاد انتظار داشتم ارزونتر از بیرون باشه دیدم ۳۰۰ تومن فرقشه

نمیدونم والا اخه ۷تومن خیلیه چ خبره🤦‍♀️

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

نمیدونم والا اخه ۷تومن خیلیه چ خبره🤦‍♀️

7تومن به بالا خودم پر و عصب کشی شد ۱۱تومن