2777
2789
عنوان

روز جمعه صلوات بفرستید

62 بازدید | 14 پست

خیلی ثواب داره 

اللهم صل علی محمد و علی آل محمد بعدد خلقه 

تو عبادت ها و ذکر هاتونم منم یادتون نرن توروخدا دعاکنید زندگیم و آبروم حفظ بشه و من و همسرم و پسرم خوشبخت بشیم باهم الهی امین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
عزیزم صلوات فرستادم برا حل شدن مشکلت.میشه بگید مشکلتون چیهشاید راه حلی پیداشد

عزیزم خدا ازت راضی باشه 

راه حلش فقط با خود خداست .

توکلمون به الله 

خدا کمک هممون باشه 

دعا در حق دیگران گیراست 

توروخدا بیادم باش همیشه و از ته دل دعا کن الله آبرو و زندگیمو حفظ کنه الهی آمین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه عزیزم.میشه درخواست دوستی بدم؟

اختیار دارید 

خدا ازتون راضی باشه 

عاقلت بخیر بشید الهی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💚

الله ازت راضی باشه . توروخدا از ته دل دعام کن و انرژی مثبت برام بفرست 

خدا صدبرابرشو به زندگیت برگردونه 

فرستادم روز جمعه ی ثواب برا امام زمان بکنیدببخش اجی تاپیک هم زدم زیپاد کدمومیزنی ب امام زمان اولین ب ...

عزیزم ندارم زیپاد 

خدا ازت راضی باشه 

الله کمکت باشه همیشه 

الله ازت راضی باشه . توروخدا از ته دل دعام کن و انرژی مثبت برام بفرست خدا صدبرابرشو به زندگیت برگردو ...

چشم عزیزم دارم میرم مشهد حتما اگه قابل باشم دعا میکنم بهترینها نصیبت بشه 🤍🌱

نصیحت به صبرم نکن،جای من بیاو صبر کن ...🌌

چشم عزیزم دارم میرم مشهد حتما اگه قابل باشم دعا میکنم بهترینها نصیبت بشه 🤍🌱

توروخدا از ته دلت برام بخواه 

زندگی و آبروم حفظ بشه و منو همسرم و پسرم خوشبخت و عاقلت بخیر کنار هم زندگی کنیم 

فرستادم

خدا ازت راضی باشه 

الله همیشه کمکت کنه 

خواهرانه از ته دل برام دعا کن زندگی و آبروم حفظ بشه و سه نفری منو همسرم و بچم خوشبخت بشیم الله کمک هممون باشه الهی امین