2777
2789
عنوان

لاغری رو خیلی دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دکتر هست به اسم روانپزشک برو پیشش راهنماییت میکنه عزیززم 😂ناراحت نشی عزیزم سوخی بود منم پنجاهو ن ...

همه اشتباه از من بود که اصلا از شما نظر خواهی کردم خودم میرم یک رژیم پیدا میکنم خیلی از دختر ها تو دنیا هستن که لاغرن و وزنشون همین بیست کیلو هست که من میگم فقط تو ایرانه که خیلی از دختر های چاق خوششون میاد 

ماشاالله افرين كِيف كردم چربى سوز اينا ميخورى ؟

نع عزیزم فقط قبل تمرین الکارنتین مایه برا مکمل هم ویتامبن سی،امگا۳،مولتی ویتامین،منیزیم

حالا خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم چون طبق قدم باید ۵۵ برسم🥺

دعا چرا پاشو جمع كن خودت و منم ٦٢/٨٠٠ بودم شدم ٥٤ دعا جواب نداد رژيم و ورزش و شروع كردم

خودت بیماری عوضی پس چرا اصلا اومدی تو تایپک من گفتم هر کی رژیم لاغری گرفته تجربشو بگم نه تو 

نع عزیزم فقط قبل تمرین الکارنتین مایه برا مکمل هم ویتامبن سی،امگا۳،مولتی ویتامین،منیزیمحالا خیلی نار ...

عزیزم میشه رژیمت رو به من هم یکی من موهام کم پشته میترسم رژیم بگیرم بریزه برای همین یک رژیمی می‌خوام که موهام هم نریزه

همه اشتباه از من بود که اصلا از شما نظر خواهی کردم خودم میرم یک رژیم پیدا میکنم خیلی از دختر ها تو د ...

عزیزم سنت چقدره ؟اگر واقعا شوخی نمیکنی خب این چه کاریه 

دختر خاله من پیش دبستانیه وزنش بیست کیلوعه بعد فوق العاده لاغره جوری که خالم روس نمیشه لباس لختی بهش بپوشه 

خب بیست کیلو برای سما که یه ادم بزرگ هستین خیلی کمه

عزیزم میشه رژیمت رو به من هم یکی من موهام کم پشته میترسم رژیم بگیرم بریزه برای همین یک رژیمی می‌خوام ...

رژیمم خیلی عادی بود منتها من چون اولین بار بود باشگاه میرفتم روم جواب داد سنمم پایینه ،پیدا کنم ریپلای میزنم برات میفرستم