2777
2789
عنوان

لطفاً کسایی که متاسفانه مبتلا به سرطان تخمدان شدن تشریف بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 33 پست
ممنون می‌دونم خودمم لاپاراسکوپی شدم من چون بچه دار نشدم و دکتر آنکولوژی که میرم مطبش خانم های که تخل ...

خب دیگه پس نگرانی نداره فعلا که چیزی قطعی نیست استرس به خودت وارد نکن مطمئن باش خدا بهترین هارو برات رقم می‌زند گلم قوی باش🤍🌱

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

عزیزم چند سالتونه؟شما کی مبتلا شدیبنظرت داروهای ای وی اف تاثیر داشته؟

من الان ۳4 

تقریبا سه سال پیش متوجه شدم حالا از قبل کی بود نمی‌دونم 

چون تو سیکل ای وی آف بودم مرتب سونو میشدم چیزی تومور جامد و ....تشخیص برام ندادن بودن دو ماه بعدش اولین بار بهم گفتن 

داروهایی که برای پانکچر میدن گفتن تخمدانم تحریک کرده الآنم بهم میگن پانکچر نکن ولی جنین اهدایی میتونی بگیری 

برای همه اینطور نیست عزیز من دیگه خیلی خدا بهم لطف داشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام امیدوارم به زودی هم نی نی داربشی هم خبرسلامتی کاملتو بهمون بدی.عزیزم نمیخام ت دلتو خالی کنم .ولی مادر من هم توده کارسینیوم صفرا داشتن ک متاستاز داده بود جاهای دیگه و دکتر گفتن متاسفانه کارسینیوم خیلی سخت و جنگندس..شما چندتا دکتر خیلی عالی برو و حتما نظراتشون گوش کن و تصمیم بگیر.خیلی خوشحال شدم برات ک الان خوبی.مطمعن باش دیر فهمیدنش میتونست عوارض خیلی بدتری برات داشته باشه 

سلام امیدوارم به زودی هم نی نی داربشی هم خبرسلامتی کاملتو بهمون بدی.عزیزم نمیخام ت دلتو خالی کنم .ول ...

سلامت باشی عزیز

امیدوارم حال مادرت الان خوب باشه 💚

من خداروشکر همون اول متوجه شدم چون مرتب باید سونو میشدم تو اولین سونو بیرون مرکز نازایی که میرفتم 

سلامت باشی عزیزامیدوارم حال مادرت الان خوب باشه 💚من خداروشکر همون اول متوجه شدم چون مرتب باید سونو ...

عزیزم مادر من فوت شدن زمانی فهمیدیم ک حتی شیمی درمانی نمیشدن .خداروشکر ک زود متوجه شدی.چندتا دکتر خوب برو ببین چ کاری ب صلاحته .

ممنون دکتر منم گفت با لاپاراسکوپی بر میداره من هنوز بچه دار نشدم از طرفی عوارضش میگن خیلی سنگینه خود ...

سلام عزیزم میشه بگید چه علائمی داشتین ؟ من درد شکم و پهلو دارم که به لگن میزنه حسابی نگرانم کرده 

سلام عزیزم میشه بگید چه علائمی داشتین ؟ من درد شکم و پهلو دارم که به لگن میزنه حسابی نگرانم کرده

من سمت چپم درد داشتم و حساس به لمس بود اون سمت نمی‌تونستم بخوابم 

نگران نباش عزیز برای من تو سونو نشون داد الکی استرس نگیر چیزی نیست