2777
2789

ممنون 

تخمدان تون حتما برداشتید؟ 

اگه تومور کارسینوم کنار تخمدان بوده باشه خود تخمدان بردرلاین باز تخمدان برداشته شد ؟ 

من الان سه ساله که از برداشتن تومورم گذشته جواب آزمایش تومور مارکرم و سونوم خوب شده اما دکترم میگه باید تخمدان برداری در صورتی که دیگه c125 بالا ندارم فقط HE4 ی کم بالا می‌ره 

عوارض تخلیه تخمدان چی بوده؟ 

دکتر تون کیه؟ 

تشکر 💚

عزیزم بستگی به نوع سرطان و پیشرفت و خیلی چیزای دیگه داره که دکتر خودش تشخیص میده بهترین راه چیه،

من تخمدانمو برنداشتم. کیست داشتم کیستمو تخلیه کردم ولی دکترم فاطمه ارشادی بود و تخلیه شم خیلی راحت و سریع بدون بدون هیچ عوارضی و شکمم باز نشد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

دوستم سرطان تخمدان داشت ۳۸ ساله

نوع و جزئیاتش رو نمیدونم ولی علاوه بر تخمدان رحم رو هم برداشتن گفتن ممکنه به رحم هم بزنه یکباره برش دارن بهتره.خداروشکر با شیمی درمانی هم کنترل شد

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی به نوع سرطان و پیشرفت و خیلی چیزای دیگه داره که دکتر خودش تشخیص میده بهترین راه چیه،من ت ...

ممنون 

دکتر منم گفت با لاپاراسکوپی بر میداره 

من هنوز بچه دار نشدم از طرفی عوارضش میگن خیلی سنگینه 

خودمم دو دلم چرا باید تخمدان بردارم عود ک نکردم دیگه 

ممنون دکتر منم گفت با لاپاراسکوپی بر میداره من هنوز بچه دار نشدم از طرفی عوارضش میگن خیلی سنگینه خود ...

گلم ممکنه عود نکنه ولی دکتر برای محکم کاری میگه تخلیه کنی شک نکن دیگه سرطان رو ریشه کن کردی فقط برای مطمئن شدنه این کار ولی بازم مشورت کن. لاپاراسکوپی خیلیییییی راحته بهت قول میدم، منم لاپاراسکوپی کردم سه تا سوراخ خیلییییی ریز روی شکم ایجاد میشه بعدا جاش محو میشه، دردشم از درد پریود کمتره دکترمم فاطمه ارشادی بود بازم اگه کمک خواستی من همه جوره هستم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

علایم اولیه ات چی بود

من دو ماه بعد ای وی اف تو سونویی که بیرون مرکز ناباروری که میرفتم انجام دادم دکتر سونوگرافی بهم گفت توده جامد داری که کیست ساده نیست و مشکوک و این ماجراها بعدش شروع شد 

ولی خب سمت چپم درد داشت حساسیت به لمس به پهلو چپ نمیشد بخوابم البته چند ماه اینطور بودم دکتر کلینیک نازایی که میرفتم می‌گفت تلقین می‌کنی حساس شدی که بعدش ای وی اف منفی شد باید سونو بیرون مرکز میرفتم اونجا دکتر بهم گفت 

من دو ماه بعد ای وی اف تو سونویی که بیرون مرکز ناباروری که میرفتم انجام دادم دکتر سونوگرافی بهم گفت ...

چقدر سخت 😔الهی بگردم برات عزیزم 🥺🥺🥺توکل کن بخدا انشالله زودی همه چیز اوکی میشه با دوتا دکتر دیگه مشورت کن و هرچیزی که سلامتیت را تضمین میکنه همون کار را انجام بده  

گلم ممکنه عود نکنه ولی دکتر برای محکم کاری میگه تخلیه کنی شک نکن دیگه سرطان رو ریشه کن کردی فقط برای ...

ممنون 

می‌دونم خودمم لاپاراسکوپی شدم 

من چون بچه دار نشدم و دکتر آنکولوژی که میرم مطبش خانم های که تخلیه تخمدان انجام دادن خیلی از عوارضش میگن 

از طرفی قطعی نمیشه گفت حتما بردارم چون فعلا آزمایشم سمت بدخیمی نیست  برای همین نمی‌دونم چی کار کنم 

دکترمم گفت نباید دیگه پانکچر شم 

چقدر سخت 😔الهی بگردم برات عزیزم 🥺🥺🥺توکل کن بخدا انشالله زودی همه چیز اوکی میشه با دوتا دکتر دیگه ...

سلامت باشی 

چهارشنبه باز تهران نوبت دارم 

اینو خود دکتر تهرانم معرفی کرد