2777
2789
عنوان

شنیدین میگن خانم های شیرده حامله نمیشن نیاز جلوگیری ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منی که 48 روز بعد زایمان پریود شدم😐😂

شیردهی هورمون پرولاکتینو می‌بره بالا اونم باعث میشه بچه دار مشی ولی خب بعضی وقتا هم ممکنه بشه مثل کسایی که تنبلی تخمدان دارن ولی با یه بار اقدام حامله میشن منم همش استرس دارم اصلا بچه نمی‌خوام ولی می‌دونم خدا با من لجه زودی حامله میشم پسرم تازه دو ماهشه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

کیا میگن!!!!!

خاله خانباجی هاااااا

من‌خودم پسرم‌۹ ماهه بود شیر میدادم حامله شدم

البته پیشگیری داشتم ولی ناخواسته شد 

بهتره از یه پزشک زنان مشورت کنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

نهههه ربطی نداره

گول نخورین

همیشه احتمال بارداری هست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جلوگیری طبیعی سفت سخت داشته باش تا ببینیم چی میشه 😂

آره دیگه چاره چیه😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منی که 48 روز بعد زایمان پریود شدم😐😂شیردهی هورمون پرولاکتینو می‌بره بالا اونم باعث میشه بچه دار مش ...

من‌تازگی ها رفته بودم سونو گفت خیلی طول میکشه باردار بشی از بس تخمدان ها پر کیست

گفتم ۲ تا دارم یه سقط یعنی ۳ تا حاملگی  دوتاش با یه بار اولی هم‌ماه دوم باردار شد دکتره اصلا باور نمیکرد

اصلا به تنبلی اینا نیس مونده به شانس مزخرف اونی که دنبال بارداری نیس زود میگیره براش😁

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
شنبه دارم میرم همونجا میپرسم ازش

خوب کاری میکنی

میگن از هرچی بترسی سرت میاد🫤😂

دقیقا 

😬