2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که الان با کراششون که شوهرشون شده خوابیدن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای عزیزم آخه کجارفت؟؟؟ 🥺🥺میفهمم خیلی سخته واقعا

نمیدونم تازه اینم بگم بینی مو عمل کردم تازه دو روزه گچ شو باز کردم انقدر گریه کردم ب بینی فشار اومد خون اومد زنگ زدم بهش میگم بیا حالم بده میگه به من چه نمیام انقدر بگرد دنبالم تا خسته شی

الهی چرا؟چشمای نازت رو فرسوده نکن

مست بود از در اومد تو گیر داد به من داد زد گفتن سر چی داد میزنی گرفت کتک زد منم زدمش بعد هولم داد دماغم خورد زمین اصلا الان حالم خیلی بدع هیچکسی و ندارم حتی درد و دل کنم باهاش

نمیدونم تازه اینم بگم بینی مو عمل کردم تازه دو روزه گچ شو باز کردم انقدر گریه کردم ب بینی فشار اومد ...

زنگ نزن بهش برمیگرده یمدت پیگیرش نباش مردارو زیاد بهشون رو بدیم بدترمیکنن بیخیال باش عزیزم برمیگرده کجا رو داره بره خب

هیچی والا بگیر بود😂😂البته اولش قصدش ازدواج نبود کلا بعد کم کم عاشقم شد و قصد ازدواج پیدا کرد😂

وای چه رومانتیک 😂

این که فیلم شد🤣❤

منم برم به کراشم اعتراف کنم شاید شوهرم شد......🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)

زنگ نزن بهش برمیگرده یمدت پیگیرش نباش مردارو زیاد بهشون رو بدیم بدترمیکنن بیخیال باش عزیزم برمیگرده ...

برگرده یا نه مهم نیس من امشب واسه اینکه خورد شدم حالم بده جلو در و همسایه هر چی خواست بهم گفت

محمد این رسمش نبود

من بعد ۶سال هنوز دوستت دارم و حسرت با تو بودن رو میخورم

اما تو ازدواج کردی و پدرشدی

الهی خیرنبینن اونایی که نذاشتن و نخواستن ما مال هم بشیم

چه کسی خواست منو تو ما نشویم خانه اش ویران باد...

وای چه رومانتیک 😂این که فیلم شد🤣❤منم برم به کراشم اعتراف کنم شاید شوهرم شد......🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻 ...

😂😂😂😂 انشالا ک هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته گلم و اگه واقعا به صلاحته ازدواج با کراشت جور بشه انشالا

مست بود از در اومد تو گیر داد به من داد زد گفتن سر چی داد میزنی گرفت کتک زد منم زدمش بعد هولم داد دم ...

الهی بگردم

ولش کن

میخوای درخواست بده یا همینجا با من حرف بزن تخلیه بشی

(یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)