mohaddesehمحدثه مدیر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 735 عنوان خوشبحال اونایی که الان با کراششون که شوهرشون شده خوابیدن🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 45 پست البته منم خوابیدم ولی با عکسش تو خیالم روی یک تخت تک نفره😂نامردا راز موفقیتتون رو به ما هم بگین (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر) 1404/08/30 | 03:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiikk عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 1316 هه منم ازدواج کردم ولی اومدیم زیر ی سقف کلا عوض شد شاید باورت نشه ولی امشب بیخودی دعوا راه انداخت کل ... وااای عزیزم آخه کجارفت؟؟؟ 🥺🥺میفهمم خیلی سخته واقعا
aida1384 عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 3633 افرین را موقعیتت چی بود؟ هیچی والا بگیر بود😂😂البته اولش قصدش ازدواج نبود کلا بعد کم کم عاشقم شد و قصد ازدواج پیدا کرد😂
avamm_mobi عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 143 وااای عزیزم آخه کجارفت؟؟؟ 🥺🥺میفهمم خیلی سخته واقعا نمیدونم تازه اینم بگم بینی مو عمل کردم تازه دو روزه گچ شو باز کردم انقدر گریه کردم ب بینی فشار اومد خون اومد زنگ زدم بهش میگم بیا حالم بده میگه به من چه نمیام انقدر بگرد دنبالم تا خسته شی
avamm_mobi عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 143 الهی چرا؟چشمای نازت رو فرسوده نکن مست بود از در اومد تو گیر داد به من داد زد گفتن سر چی داد میزنی گرفت کتک زد منم زدمش بعد هولم داد دماغم خورد زمین اصلا الان حالم خیلی بدع هیچکسی و ندارم حتی درد و دل کنم باهاش
hadismahdis عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 247 از مجردیت لذت ببر بعد که ازدواج کنی میفهمی قشنگترین و آسوده ترین سال های عمرت همون مجردیت بوده🥲
niiikk عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 1316 نمیدونم تازه اینم بگم بینی مو عمل کردم تازه دو روزه گچ شو باز کردم انقدر گریه کردم ب بینی فشار اومد ... زنگ نزن بهش برمیگرده یمدت پیگیرش نباش مردارو زیاد بهشون رو بدیم بدترمیکنن بیخیال باش عزیزم برمیگرده کجا رو داره بره خب
mohaddesehمحدثه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 735 هیچی والا بگیر بود😂😂البته اولش قصدش ازدواج نبود کلا بعد کم کم عاشقم شد و قصد ازدواج پیدا کرد😂 وای چه رومانتیک 😂این که فیلم شد🤣❤منم برم به کراشم اعتراف کنم شاید شوهرم شد......🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)
avamm_mobi عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 143 زنگ نزن بهش برمیگرده یمدت پیگیرش نباش مردارو زیاد بهشون رو بدیم بدترمیکنن بیخیال باش عزیزم برمیگرده ... برگرده یا نه مهم نیس من امشب واسه اینکه خورد شدم حالم بده جلو در و همسایه هر چی خواست بهم گفت
لیمو۶۸ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5540 محمد این رسمش نبودمن بعد ۶سال هنوز دوستت دارم و حسرت با تو بودن رو میخورماما تو ازدواج کردی و پدرشدیالهی خیرنبینن اونایی که نذاشتن و نخواستن ما مال هم بشیمچه کسی خواست منو تو ما نشویم خانه اش ویران باد...
aida1384 عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 3633 وای چه رومانتیک 😂این که فیلم شد🤣❤منم برم به کراشم اعتراف کنم شاید شوهرم شد......🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻 ... 😂😂😂😂 انشالا ک هرچی صلاحته برات اتفاق بیفته گلم و اگه واقعا به صلاحته ازدواج با کراشت جور بشه انشالا
چاییخ عضویت: 1403/10/25 تعداد پست: 2145 برگرده یا نه مهم نیس من امشب واسه اینکه خورد شدم حالم بده جلو در و همسایه هر چی خواست بهم گفت چقدر رو دادی بهش مغرور شده
aida1384 عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 3633 محمد این رسمش نبودمن بعد ۶سال هنوز دوستت دارم و حسرت با تو بودن رو میخورماما تو ازدواج کردی و پدرشدی ... 🥺🥺🥺🥺
aida1384 عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 3633 وای چه رومانتیک 😂این که فیلم شد🤣❤منم برم به کراشم اعتراف کنم شاید شوهرم شد......🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻 ... من داستان زندگیم کلا عین فیلماس😅🥲
mohaddesehمحدثه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 735 مست بود از در اومد تو گیر داد به من داد زد گفتن سر چی داد میزنی گرفت کتک زد منم زدمش بعد هولم داد دم ... الهی بگردمولش کنمیخوای درخواست بده یا همینجا با من حرف بزن تخلیه بشی (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)
mohaddesehمحدثه مدیر استارتر عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 735 محمد این رسمش نبودمن بعد ۶سال هنوز دوستت دارم و حسرت با تو بودن رو میخورماما تو ازدواج کردی و پدرشدی ... این دیگه خدایی مثلث عشقی بوده (یک دختر تنها وسط دو دختر دیگر)