rozhan_asnta مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 عنوان خانوادت ماشین بگیرن برات ولیی🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست مامان و بابام میخوان واسم ماشین بگیرن با اینکه دستشون خالیه میخان وام بگیرن.. ولیی من عذاب وجدانی.. اصلا غرورم اجازه نمیده تو ماشینی که خودم زحمتشو نکشیدم باشم..🥲 جام بودین چیکار میکردین جدی؟! 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1404/08/30 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 اسی کنکوری فعلا ماشین بدردت نمیخوره عشقم بگو طلا بگیرن خدایی بهتره ببین هیچ جوره قبول نمیکنن.. الانم که میدونن کنکوریم بهم فشارم میارن که سال دیگ دانشگاه میری ماشین داشته باشی😂🤝 موندم واقعنن 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 ادمایی مثل تو تو زندگی شانس نمیارن هر چقد خودخواه تر و پرتوقع تر باسی خوشبخت تری من خودم مثل تو بودم ... خب من دوس دارم خودم همه چیزایی که میخوام و بدست بیارم.. واسه خودم خسیسی نمیکنم کهه.. شوهر آدمم خرج کنه بالاخره یجا بروت میاره ولی خودت کههه اذیت نمیکنی خودت.. از این لحاظ منظورمه.. وگرنه ماههم بلدیم پر توقع باشیم😂❤️🔥 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2118 منم ماشین اولمو بابام گرفتخیلی عذاب وجدان نداشتم البته دستشون تنگ نبود ولی خب با وامم اوکیه دست پدر مادرت درد نکنه که اینقدر بهت اهمیت میدن لذتشو ببر سعی کن همیشه خوشحالشون کنی و باعث افتخارشون بشی
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 این قدر شناسی شما و عزت نفس شما رو میرسونه. .. ان شالله به درجات عالی میرسی و دست خیلی ها رو میگی ... مرسی مهربونم🤍💋 انشالله واقعن:)شما هم واسم دعا کنین.. حتی آرزومم با نیت خیره..🫠😂🦥 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 منم ماشین اولمو بابام گرفتخیلی عذاب وجدان نداشتم البته دستشون تنگ نبود ولی خب با وامم اوکیه دست پدر ... دقیقا اگه دستشون تنگ نبود شاید این حس و نداشتم..ماشین بعدیت خودت گرفتی؟🥹 مرسی قربونت بشم🫠 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2118 دقیقا اگه دستشون تنگ نبود شاید این حس و نداشتم.. ماشین بعدیت خودت گرفتی؟🥹 مرسی قربونت بشم🫠 اره اونو فروختم پس انداز خودمم گذاشتم روش جدید گرفتم
ننه_قربون عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 3840 مرسی مهربونم🤍💋 انشالله واقعن:)شما هم واسم دعا کنین.. حتی آرزومم با نیت خیره..🫠😂🦥 چشم عزیزم پاینده باشی جان دل🙏
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 اره اونو فروختم پس انداز خودمم گذاشتم روش جدید گرفتم موفق باشی همیشه قلبم🫠🤍 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 چشم عزیزم پاینده باشی جان دل🙏 زنده باشی عشقمم🥺🤍 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
نازی_بهار عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 7762 🥲😂🫀خدایی اصلا دلم نمیخواد:)) دوس دارم بجاش مامانم طلا بگیره🫠 به نظرم چون کنکوری هستی خیلی رفت و امد نداشته باشیفعلا طلا بگیرین، هروقت خواستین ماشین بگیرین، تبدیلش کنینطلا هم سود میده هم فعلا هزینه بیمه و ... نداری برای ماشین