2777
2789
عنوان

خانوادت ماشین بگیرن برات ولیی🥲

222 بازدید | 24 پست

مامان و بابام میخوان واسم ماشین بگیرن با اینکه دستشون خالیه میخان وام بگیرن.. 

ولیی من عذاب وجدانی.. اصلا غرورم اجازه نمیده تو ماشینی که خودم زحمتشو نکشیدم باشم..🥲 جام بودین چیکار میکردین جدی؟!

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

سرکار میرفتم و قسط وام و خودم میدادم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو فاز فردین بگیری و نخوای واسه بچه بعدی این کارو میکنن

خود دانی

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️
اخه الان درس دارم.. کنکوریم

پس بیخیال قبولش کن

چه اشکالی داره پدرمادرتن دیگع

یجور دیگه مثلا با قبولیت براشون جبران کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تلاش می‌کردم فرزند بهتری باشم و باعث سربلندی شون میشدم اگه نمیتونی بری سرکار 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
دستشون رو ببوس قبول کن خداوند حفظشون کنه

مررسی گلمن❤

کلا تو خانوادم اینجوریم که مثلا خودکار ۱۰۰ تومنی باشه خودکار ۲۰ تومنی صدرصد دومی و انتخاب می‌کنم.. 

در صورتی که بقیه یجور دیگه ان🥲💔

سخته در کل

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

مررسی گلمن❤کلا تو خانوادم اینجوریم که مثلا خودکار ۱۰۰ تومنی باشه خودکار ۲۰ تومنی صدرصد دومی و انتخاب ...

ادمایی مثل تو تو زندگی شانس نمیارن هر چقد خودخواه تر و پرتوقع تر باسی خوشبخت تری 

من خودم مثل تو بودم همش بدشانسی آوردم 

مررسی گلمن❤کلا تو خانوادم اینجوریم که مثلا خودکار ۱۰۰ تومنی باشه خودکار ۲۰ تومنی صدرصد دومی و انتخاب ...

این قدر شناسی شما و عزت نفس شما رو میرسونه.‌‌ .. ان شالله به درجات عالی می‌رسی و دست خیلی ها رو میگیری... این هدایا رو قبول کن 

چون توی زندگی خیلی جلو میفتی 

و میتونی بعد ها با حقوق خودت منبع خیر و برکت برای خانواده ت و دیگران بشی.‌‌