2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
نه خانوادش یادش دادن از ابتدا کم کم الان دیگه خیلی این موضوع رو میزنم تو سرش چون حرفایی مارو می‌بره ...

خب از اول یادش دادن از زنت بترس

زن امن نیست نباید پیش همسر حرفی بزنی چون یا مثلاً راز نگه دار نیست یا سواستفاده می‌کنه میزنه سرت 

مثلا شوهر من یه تصمیم مالی داره به من نمیگه، از اول خانوادش یادش دادن اگه به زنت بگی تصمیم دارم فلان چیز رو بخرم اگه یهو مشکلی پیش اومد و نتونی بخری زنت بهت سرکوفت میزنه یا ابروت می‌ره. من کم کم سعی کردم با احساس امنیت دادن ترسش رو بریزم. یه چند سال طول می‌کشه اما نسبتا بهتر شده (بازهم تلاش لازم داره)

ترس با سرکوفت درست نمیشه

دست خودش نیست که می‌ترسه 

خب ترسوندنش چی کار کنه بدبخت 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه وقتی اینهمه بی حرکت بشم قطعا تو روش میزنم اعتراض میکنم

بی هرمت 

کارش توهینه خیلی جاها

می‌دونم می‌خوان اتویی نداشته باشم 

خودشو هم چون ما رو داشته باشند 

بعد شوهرم ساده هست هر چی بگم فک می‌کنه باید گوش کنه 

خانواده اش حتی از رو خودشم رد میشن

خب از اول یادش دادن از زنت بترسزن امن نیست نباید پیش همسر حرفی بزنی چون یا مثلاً راز نگه دار نیست یا ...

دقیقا 

منم قصدم توهین نبود 

ولی دیگه دست خودم نبود بهم برمیخورد 

ولی نمی‌دونم باید چیکار کنم 

آخه خانوادشون نرمال نیستند

دقیقا منم قصدم توهین نبود ولی دیگه دست خودم نبود بهم برمیخورد ولی نمی‌دونم باید چیکار کنم آخه خانواد ...

خانواده های آنرمال بچه‌هاشون رو پر از تروما بزرگ میکنن 

اگه شوهرت رو دوست داری کمکش کن از این باتلاق نجات پیدا کنه

زندگی‌ای که توش نتونی حرفت رو به زنت بزنی عذابه 

زندگی‌ای که به زن خودت اعتماد نداشته باشی کابوسه

این مرد از سایه خودشم معلومه می‌ترسه ، بدبخت رو ترسوندن. گناه داره. خانوادش بهش ظلم کردن. 

تو یه پسر بچه یه ساله ناز ببینی که خانوادش آزارش میدن میری به اون پس بچه سرکوفت بزنی و نیش زبون بزنی و دعواش کنی؟ درون همسرت اون پسربچه مظلوم زنده است هنوز. تقصیر خودش نیست که. باید بهش احساس امنیت بدی. تو لاک دفاعی شدیدی فرو رفته. باید با محبت و آرامش و روی خوش کم کم بهش ثابت کنی دنیای بیرون لاک دفاعی جای امنیه. می‌تونه حرفاش رو به تو بزنه ،و هیچکدوم از اون مصیبت هایی که خانوادش بهش گفتن اگه به تو بگه قراره پیش بیاد، پیش نیاد

باید ببینه اون چیزی که ازش می‌ترسه یه توهمه 

راهش دعوا و داد و نیش و کنایه و متلک و قهر نیست 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

خانواده های آنرمال بچه‌هاشون رو پر از تروما بزرگ میکنن اگه شوهرت رو دوست داری کمکش کن از این باتلاق ...

دقیقا همین مشکلی دارم 

شما خوب متوجه شدید 

از بس عجیب فریبنده اینا

دقیقا همین مشکلی دارم شما خوب متوجه شدید از بس عجیب فریبنده اینا

کلا دوست ندارم در مورد هیچ چیز صحبت کنه 

شده یه آدم مرموز 

حاضرم نیست حرفایی منو بشنوهه 

توی بدترین شرایط خانواده اش منو اذیت کردند منو ول کرد رفت سمت خانواده اش

کلا دوست ندارم در مورد هیچ چیز صحبت کنه شده یه آدم مرموز حاضرم نیست حرفایی منو بشنوهه توی بدترین شرا ...

یعنی در حد مرگ بودم 

می‌دونی چرا وقتی کنکاش کردم فهمیدم خیلی باهاش قهر می‌کنند می‌ترسه از دست بده و قهر رو رو به صلاح میدونه