گل_همیشه_خندان مدیر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 عنوان حالش خوب خوب خوب بود | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 16 پست دخترمو میگم. جالش خوب غروب رفتیم بیرون ماسکم زدیماومدیم خونه بی حال بودالانم فکر کنم ۴۰،۴۱ درجه تب داره!!انگار تو کوره باشه😭😭 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar 1404/08/30 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 887 قرص هم خیلی خوبه یه ظرف آب توش آب گرم و سرد کن دماش کمی رو به گرمی باشه هم دمای بدنشبا یه دستمال یا ... الان خیس عرق شده بسم الله دخترم خوب بود نمیدونم چی شد بهو خدا به خیر کنه ممنون بهترین محبت کردین خواهر 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
ننه_قربون عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 3840 الان خیس عرق شده بسم الله دخترم خوب بود نمیدونم چی شد بهو خدا به خیر کنه ممنون بهترین محبت کردین خوا ... خشکش کن طبیعیه کم کم داره تبش میاد پایین فقط خشکش کن لرز نکنه