2777
2789
عنوان

خانمایی که شاغل نیستین چجوری روزتون میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
هیچی منم حوصله م سر میره بدجور خستم.شوهرمم سرکار نمیره صب تا شب خونس این بدتر کلافه م کرده.ت شهر غری ...

وا پس پول  ازکجا میازین 

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار ندارم چون

کار ینی شغل یا روزمرگی؟ 

چنسالته؟

گریه کردن هروز عادی نیس خب

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم چرا نه میتونی باشگاه بری نه بیرون؟ باشگاه هزینش خیلی نیست. یه تومنی هم پیدا میشه ماهی

نمیدونم‌ چه دردیه شوهرم گرفته نمیزاره برم 

همجوره باهاش حرف زدم راضی نمیشه 

گاهی پامیشم تایم میگیرم تو خونه پیاده روی میکنم

حس میکنم دو روز دیگه هزار جور مریضی بگیرم انقد خونم

چرا انقد گریه

بیکارم به هر دری میزنم بسته اس ۱۰ ماهه خونه ام 

کسیو ندارم حتی باهاش برم بیرون 

خوشگلم نیستم خواستگار داشته باشم 

پولامم تموم شده 

خداهم که دایورتم کرده

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

کار ینی شغل یا روزمرگی؟ چنسالته؟گریه کردن هروز عادی نیس خب

شغل

نزدیک ۲۵

یه عمر درس خوندم هیچ پوخی نشدم من گریه نکنم کی گریه کنه 

خسته ام دیگه 

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

چرا باشگاه نمیری؟اشپزی و کیک پزی و اینا اگ علاقه داری کلاساشو شرکت کن دوستای متاهلتو اگر خوبن دعوتشو ...

نمیدونم‌ چه دردیه شوهرم گرفته نمیزاره برم 

همجوره باهاش حرف زدم راضی نمیشه 

گاهی پامیشم تایم میگیرم تو خونه پیاده روی میکنم

حس میکنم دو روز دیگه هزار جور مریضی بگیرم انقد خونم

آشپزی اینام میکنم . کیکم گاهی میپزم خسته کننده شده برام 

نمیدونم‌ چه دردیه شوهرم گرفته نمیزاره برم همجوره باهاش حرف زدم راضی نمیشه گاهی پامیشم تایم میگیرم تو ...

متاسفانه باید برای خودت یه سرگرمی پیدا کنی یا اینکه یه دوست پیدا کن شوهرت وقتایی که نیست بیاد پیشت. اهنک بزارید زومبا کار کنید. یا ورزش کنید. یکیو نمیتونی پیدا کنی؟ 

شغلنزدیک ۲۵یه عمر درس خوندم هیچ پوخی نشدم من گریه نکنم کی گریه کنه خسته ام دیگه

متاهلی؟ 

ول کن بابا دیوونه ایی 

همه ک شاغل نمیشن، اگر ب ارایشگری علاقه داری ، برو یه لاین رو حرفه ایی شو

الان درامد ارایشگرا بیشتر از شغلای دولتیه

متاسفانه باید برای خودت یه سرگرمی پیدا کنی یا اینکه یه دوست پیدا کن شوهرت وقتایی که نیست بیاد پیشت. ...

باورت میشه هیچ رفیقی ندارم

یه رفیق داشتم که اونم چند وقت پیش از ایران رفتن‌. اینجام بود شوهرم نمیزاشت رفت و آمد کنم 

چقد بدبختم من 

اجاره مغازه

حیف، میتونس بره سرکار بااجاره مغازه کلی دستتون جلو میوفتاد

شغل شوهرت قبلن چیبوده