2777
2789
عنوان

خانمایی که شاغل نیستین چجوری روزتون میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست
نمیدونم‌ چه دردیه شوهرم گرفته نمیزاره برم همجوره باهاش حرف زدم راضی نمیشه گاهی پامیشم تایم میگیرم تو ...

نه گفتم بری کلاس اشپزی ،کلاس کیک پزی کیک تولداینا...

پیاده روی رو هم گفتم ینی برو بیرون ازخونه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو همون مغازه خودمون کار میکرد بعد کمر درد و بهونه کرده وخونه نشین شده

خداصبرت بده چ تنبله

تا نرفته سرکار شما شاغل نشو 

مجر اینکه قصدت جدایی باشه ک زیرکانه اول مستقل شو

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

متاهلی؟ ول کن بابا دیوونه ایی همه ک شاغل نمیشن، اگر ب ارایشگری علاقه داری ، برو یه لاین رو حرفه ایی ...

نه مجردم دیگه خسته شدم 

آرایشگری باید هم خودت قیافه ات خوب باشه هم زبون داشته باشی 

من از بچگی از بس کنار زده شدم زبون ندارم بخوام مشتری جذب کنم 

قیافه امم که تعریف نداره صورتم پر پشمه pco دارم هر روز درمیاد

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

بیکارم به هر دری میزنم بسته اس ۱۰ ماهه خونه ام کسیو ندارم حتی باهاش برم بیرون خوشگلم نیستم خواستگار ...

بزن بیرون بگرد دنبال کار

تلاش کن برا پیدا کردنش

خدا انشالله کمکت کنه

نه مجردم دیگه خسته شدم آرایشگری باید هم خودت قیافه ات خوب باشه هم زبون داشته باشی من از بچگی از بس ک ...

برو مربی مهدبشو

بزن بیرون بگرد دنبال کارتلاش کن برا پیدا کردنشخدا انشالله کمکت کنه

ممنون خونمون روستاس برای رفتن تا شهر کلی راه پیاده باید برم ساعت کاری هم اکثرا تا ۸ ۹ شبه بابام نمیذاره

هر موقعیت خوبی برام پیش میاد یه بهونه ای دارن بگن نه

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

برو مربی مهدبشو

بچه ها مربی خوشگل میخوان