2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80191 بازدید | 1302 پست
من باشم دعوتتون نمیکنم هیچوقت چه عروسی مفت خوری همچین چیزی تا الان ندیده بودم یه ذره دلسوز باشید بد ...

درستشم همینه کمتر برن بهتره اینجوری همه روشون به رو هم باز شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای تو منی یا من تو؟

جاریای عنتر منم همین بودن 

منم نمیشستم دوران عقد واوایل ازدواجم بلاخره تازه عروس بودم حمال نبودم ک

ولی بعد بچه دار شدنم تا من رفتم سراغ ظرفا یکی دوتا شون اومد وشست واین تابو مضخرف شکست

تو باید بشوری به نظرم روسیاهیش بمونه واسه اونا

نباید قاطی بی فرهنگا خودتو بی فرهنگ کنی  

وای تو منی یا من تو؟

جاریای عنتر منم همین بودن 

منم نمیشستم دوران عقد واوایل ازدواجم بلاخره تازه عروس بودم حمال نبودم ک

ولی بعد بچه دار شدنم تا من رفتم سراغ ظرفا یکی دوتا شون اومد وشست واین تابو مضخرف شکست

تو باید بشوری به نظرم روسیاهیش بمونه واسه اونا

نباید قاطی بی فرهنگا خودتو بی فرهنگ کنی  //

وای تو منی یا من تو؟جاریای عنتر منم همین بودن منم نمیشستم دوران عقد واوایل ازدواجم بلاخره تازه عروس ...

بخدا گردن درد و کمر دردش برا منه اینه همه نفر خدا رو خوش نمیاد. بحث یبار دوبار نست 

سالی دو سه بار خوبه واقعا .خیلی زیاده ماهی ۵ دفعه خب آدم باید جاهای دیگه هم بره اینطوری که فقط باید ...

جایی دیگم نمیریم زیاد فقط خانه مامانهامون. اهل رفت و امد با فامیل و دوست نیستن هیچکدوم

جایی دیگم نمیریم زیاد فقط خانه مامانهامون. اهل رفت و امد با فامیل و دوست نیستن هیچکدوم

خب دیگه جایی نمیمونه برید همه یه جا دعوت میشید دیگه هم رو می‌بینید ولی ما شب عید شب یلدا عید قربان باهم جمع میشیم خونه مادرشوهرم بقیه رو هر کدوم تک تک میریم یا خونه مادرشوهرم یا خونه برادرشوهر یا یه دفعه خونه خواهرشوهر و اونا هم میان تنوع هم میشه بعد بچه ها هم سالی یک بار عیدا و تابستونا همدیگه و پدرومادر رو دعوت میکنیم

متاسفانه عروس های ماهم همینجورین،من خونه بابام میرم ،منو مامانم همه کارها و میکنیم،من خیلی از این رفتارشون ناراحت میشم نه بخاطر کارکردن،نه اصلا.به خاطر بی احترامی که بی محبتی میاره،همکاری نشونه همدلیه،و همدلی بین عروس و خواهر شوهر هم لازمه ،بخوایم نخوایم وصلتی شده و ما باهم فامیل شدیم.من خودم عروسم و خانواده همسرم میرم،حتما بهشون احترام می‌ذارم و کمک میکنم،و قطعا کسی که دعوتی داده ،انتظار نداره،مهمون کارا رو انجام بده ،در حد ظرف شستن و خشک کردن و ...چند میزبان از صبح مشغول تدارک آشپزی بوده،به نظرم این سطحی ترین نوعه درک و شعوره

من جای مادرشوهرتون بودم دفعه بعد فقط پسرامو دعوت میکردم با وجود  همچین عروسای خودخواهی

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

منم نمیتونم تنهایی اون همه ظرف و بشورم

چرا تنهایی با خنده شوخی بگو یکیشونو صدا کن بگو باهم بشوریم بقیه خشک کنن جمع کنن سری بعد چرخشی بگو نوبت شماس بشورید ماخشک کنیم جمع کنیم سفره جمع کنیم یا هرکاری تقسیم بندی کنید هربار چرخشی با خنده و روی خوش ن دعوا و اخم که جبهه نگیرن بعد تو حرفا بگو مامان زحمت پختن و کشیده ما هم جمع و جور کردن که به کسی فشار نیاد بیشتر بتونیم دور هم بشینیم با منطق بگی اونام رام میشن انجام میدن مگر بد ذات و کینه ای باشن منطق ندونن نهایت همیشه خودت تنها برو بیا یا بعد شام برای شب نشینی هر ازگاهی برو که جمعتون فاصله ام نگیره حرصم نخوری 

اونی ام که بچه داره بچش نا ارومه بغل کسی نمیمونه خب کاریش نداشته باشید فعلا