2777
2789
عنوان

ماجرای دعوتی امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 80191 بازدید | 1302 پست
بزرگ تر ها دوست دارن بچه هاشون دورشون باشن این همه خرج میکنن دعوت میکنن خیلی باید بی شئور باشن به خا ...

ممنون ک درکم کردی چن تا کاربر حرفای بدی گفتن عذاب وجدان مو بیشتر کردن

ببین در حدی کمک کن که بعدا اینجوری نخوای تاپبک بزنی!یا وقتی میری یه کوچولو کمک کن.یا یه شب دیگه برو ...

پپاسینک بری همه رو مجبور ی بشوری نمیشه در بری یجوریه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=401935317]یعنی الان پشت من چی میگن🤦‍♀️[/QUOTوای دختر چقدر شبیه منی اون همه ادم اونجا بودن بذار اونا فک کنن چندین باره میان میخورن میرن هیچ کاریم نمی کنن چه حرفی درموردشون میزنن من جای مادرشوهرت بودم حق میدادم میگفتم خب چندباره میشوره اونا بلند نشدن اینم نشد وظیفه اش نیس که مامان خودم وخودم وخواهرام اگه خونه مامانم باشیم اصلا عروسو نمیذاریم بلند بشه مگه این که زودتر ازما بره سرظرفا 

نه از من قربانی ک کلی ت این ده سال دلسوزی کردم و خودمو کلفت 

ب خیال اینکه میگن ادم خوبیه 

ملاحضه کاریه

یا عذاب وجدان داشتم 

کار بسیاااااااار خوبی کردی.

واقعا لحظه ای ب کارت شک نداشته باش.

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️
منم دقیقا برا همین نشستم. الان خیلی بدشد🤦‍♀️

بخدا ک بدنشد.

منم مث تو بودم 

ولی در اخر دیدم هیچ فرقی بین ادم باشعور و بیشعور نمیزارن 

خودمو کوچیک کردم فقط

هرطور اونا رفتار کردن تو هم همون رو بکن.ن بیشتر ن کمتر

خدایا خودت هوامونو داشته باش🌱❤️

رفتار همه عجیب بود

منم از خانواده شوهر دل خوش ندارم اما وقتی دعوتشون میکنم با اینکه ماشین ظرفشویی دارم اما قابلمه و … رو خواهرشوهر و جاری کمک میکنن برای شستن

برای پهن سفره و …

خدایی مگه رفته بودین رستوران؟

واقعا بخاطر حرفای چند نفر که اگه خودشونم جای تو باشن اونا هم می‌شینن ، عذاب وجدان گرفتی؟؟

اره بخدا برا همین تاپیک زدم درد و دل کنیم امیدوارم شناسایی نشم نمیدونم چرا ترکید..