2777
2789
عنوان

لباس قرار اول رو بپوشم آیا

79 بازدید | 4 پست

بعد قرار اول که خانواده ها هم در جریانش بودن ولی هنوز همو ندیدن قرار شد مادرش بیاد خونه ما منو ببینه ولی تنها میاد همون لباسی که تو قرار اول پیش پسره پوشیدم بپوشم بده؟ اگه بره خونه پسرش بپرسه چی پوشیده بود و اینا چی 

چون تو قرار اول هم از سبک پوششم تعریف کرد یعنی براش مهمه 

آخه این لباس از همه لباسام قشنگ تره بعد یک لباس خوشگل دیگه هم دارم که میخوام وقتی پسره رو دوباره دیدم بپوشم که باز اگه پیش مادرش بپوشم بره تعریف کنه تکراری میشه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نه نمیپرسه مگ خاله زنکع

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس اولیه رو بپوش با یه شال یا روسری دیگه

موهام باز باشه زشته؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

موهام باز باشه زشته؟

بستگی به عقاید و فرهنگ‌خانواده تون داره

ما جوری ایم ک توی جلسه دوم حتی اگه همه خانوم باشن هم پوشش داریم چون حلسه رسمی طور هست

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/